fredag 31 oktober 2008

Oh, wintertime....

Ja, så har då vintern kommit. Nästan lite komiskt att den valde att komma när vi hade vårt höstkvällsarrangemang ute på stan igår. Det singlade ner snöflingor stora som vantar stundtals och jag körde hem väldigt försiktigt trots bra däck på bilen. Efter flera bilsemestrar till östra Estland under höst och vinter har vi lärt oss att bra däck och försiktig körning är A och O.

Jag tyckte att barnen överdrev igår när de ville ha sina vinteroveraller och nya kängor igår men jag lät dem hållas. Tur det! Och minsann, idag kommer det också lite flingor nu och då och temperaturen ligger runt nollan. :o Och nu är det slut på väderrapporten!

Jag tror aldrig att Nublu har haft så mycket varor av olika slag i butiken förut och det har blivit en bra bredd på den också. För att jämka samman den fysiska butiken och nätbutiken har jag bestämt mig för att byta ut "Dansk shopping på svenska" mot "Inredning och presenter för stora och små". Naturligtvis kommer det att vara mycket danskt i fortsättningen också men utbudet breddas och den som vill lär kunna hitta presenter och julklappar till många i familjen här.För att fira utvecklingen av Nublu har jag tagit fram en logga som ni bloggare kan "adoptera" och lägga i kanten av er blogg med en länk till Nublu. Som tack för det får ni handla fraktfritt varje gång ni handlar för över 200 kr. Erbjudandet gäller fram t o m 31 oktober 2009. Alltså; använd bilden, länka till butiken och maila mig på sanna[@]nublu.se och meddela mig. Jag mailar tillbaka en rabattkod som gäller fram t o m 31 oktober 2009.

Jag önskar er en lugn och skön Allhelgonahelg!

*kram*

Sanna

8 kommentarer:

Wilda Stenlyckan sa...

Tack så mycket! :-)

Hihi.. ja vi har ingen snö än.. bara en massa frost! Jo det gäller att ta det försiktigt i trafiken innan man är van vinterföret.. men iofs ska man ju alltid köra försiktigt! Det fina erbjudandet nappar jag ju självklart på! Skickar ett mail till dig!

Ha en härlig helg!

Kram Sara

Eddan sa...

Hejsan!
Här är det också snö, har väl fått nästan 5 cm skulle jag tro.
Jag lägger förstås in din logga i bloggen - gör gärna reklam för dig och din butik vet du väl :-)!
Sköt om dig och ha en fin fortsättning på helgen!
Kram från Anette

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Idag var jag ute och halkade runt igen...men det gick bra. Jag behöver inte handla frakfritt eftersom jag har så nära men har din butik bland mina favoriter.
Kram Lotta

Lotta sa...

Hej min vän!
Hoppas blomman lever än! :-)

Självklart gör jag all reklam jag bara kan för din butik. Loggan är på plats!

Ha en riktigt härlig helg!

Puss och kram
Lotta

Jag sa...

Hej hej!

Nu var det längesen jag bloggade, men jag har bytt från Lyckans hem till en ny och där har jag utmanat dig! Hoppas allt e bra?! kram

Vardagens guldkorn sa...

Hej!
Ville bara tala om att boken har landat tryggt i min brevlåda nu. Tack än en gång för den finfina vinsten!
Kram Linda

Ellas Inspiration sa...

Vilken bra idé!

Jag skickar dig ett litet mail...

Kram Karin

Smått och gott hos Lina sa...

Gäller detta bloggare i Finland också? :-)

Kram Lina