torsdag 2 oktober 2008

Två steg fram och ett steg bak...


Äntligen börjar det röra på sig. Nycklar uthämtade, varor kommer in, maginfluensan borta och renoveringen är påbörjad. Väggarna målas med Fluggers råvita färg, det ska upp tapet i ett hörn och så måste jag fixa draperier att skärma av ett rum med och dölja världens fulaste igensättning av en dörr.

Fortfarande restnoterade, fast idag går det åtminstone att visa dem på bild. Ett steg framåt!



Idag har det kommit varor från Oskar & Ellen. Luciakronor (det lackar trots allt mot jul, ju!), prinsesskronor, fiskdamm, teservis, husdjur i bur och en del annat skoj. Jag kände mig nästan som barn på nytt när jag snokade lite i lådan. I morgon kommer en sändning från Palmetten, det kommer att dofta mer än målarfärg i lokalen!



Den här anslagstavlan i tre olika versioner (1, 2 och 3 i olika färger) kommer med i lasset från House Doctor. Men jag måste beställa mer...

Och nu skiner solen! :o Måste sprinta ut och hänga tvätt! Kram på er alla, i morgon ska jag försöka visa lite renoveringsbilder. Iaf före-bilder! :)

2 kommentarer:

Nilla sa...

Skulle precis i forumet fråga varför jag inte kan kommentera i din blogg när det äntligen gick! Har varit länge som jag inte alls kommit in på kommentarer rutan?

Väntar med spänning på att få se alla bilder från lokalen. Heja tjejen, du gjorde helt rätt val :)

Ha en bra helg!

Kram Nilla

Handplockat sa...

Men ALLTSÅ
TACK
Mentor har ingen kallat mej förr
blir så där busvarmt glad över dina ord hos
mej
DUUU INSPIRERAR ÅXÅ

ha en toppen "kanelbullens dag"