måndag 27 oktober 2008

Nytt samarbete och tävling

Det är alltid lika roligt och smickrande att bli omnämnd av duktiga bloggare. Extra roligt är det när de vill samarbeta med ens butik, det är en riktigt skön bekräftelse på att det man gör är bra. :-)

Så det är jättekul att kunna presentera min första riktiga sponsrade bloggtävling hos Ellas Inspiration.Slink in hos Ellas Inspiration och tävla! En möjlighet till revansch för er som inte hade Fru Fortuna med sig i min tävling. :-)Ni som inte vill tävla kan ju kika in ändå, ni kommer hitta en trevlig och läsvärd blogg med fina bilder.

Jag har också fått en ny briljant idé som jag försöker sälja in hos den perfekta utföraren av projektet.Vi får se om det lyckas. Jag hoppas det!

Nu ska jag få på mig och barnen kläder och sedan är det jobb som gäller. Ska börja plocka fram lite advents- och julsaker idag, träffa säljaren från Rätt Start och börja möblera om i butiken. Sist men inte minst ska jag packa beställningar och lägga in mer varor i nätbutiken.

Jag önskar er alla en skön dag/vecka och lycka till, ni som vill tävla!

Tusen kramar!

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

*fniss* Det kan väl inte vara jag du skriver om ;-) I så fall så har du i alla fall satt lite frön att gro om inte annat ;-)

Kul med tävling, är självklart med! kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Nu blev jag jätte nyfiken, jag bor nämligen nära Boxholm och undrar om du ska öpppna butik där...då kommer jag direkt! Ska kolla in din nätbutik.
Kram Lotta

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Läste på din hemsida att du finns i Mjölby...wow..jag som bilar genom Mjölby varje dag till mitt jobb..bor på landet utanför Mjölby. Har jag missat din butik eller säljer du bara på nätet. Kanikegatan vilken är den?
Kram Lotta

Wilda Stenlyckan sa...

Hej! Vad roligt med ett samarbete! Ska genast kika in på hennes blogg! Ska kika in och se vad du lagt in i butiken också..

Kram

Ellas Inspiration sa...

Visst är det spännande! Det riktigt pirrar i kroppen och du anar inte hur otroligt glad jag är att du tackade ja till mitt förslag!!!

Tack för dina gulliga ord om min blogg... Det värmer verkligen!

Kram Karin

Lotta sa...

Hej min vän!
Jag ska genast ila in och kolla in tävlingen. Attans att jag inte hade tur i den förra!

Hoppas du har det riktigt bra gumman. Jag är så stolt över dig!!

Kram
Lotta

Hem och Lycka sa...

Haha, anade nästan det.. Kanske kan bli av ändå, det blir ingen butik, i alla fall inte på ett bra tag framöver, fick ett tråkigt besked idag.

kram

Tidsmästarinnan sa...

Halloj Sanna,
men vilken butiiiik du har!!!
Så kul att få se bilder, den blir ju så otroligt fin.

Grattis till nya bebisen :-)
Kram!
Snuvis