lördag 4 oktober 2008

Goes around, comes around...Nu har maginfluensan skördat sitt nästa offer i det här hushållet. Gustav spydde ner sig, mig, baksätet i bilen och sin regnjacka som låg i baksätet. Det betyder att jag har barnen att se efter på måndag också. Ingen målning då heller alltså.

I morgon ska vi (om inte fler spyor sätter krokben!) åka in till butiken en stund och börja bygga ihop kassadisken och fundera över inredningen. Vi var på Ikea igår och köpte material till det bygget. Jag hade velat ha en Hensvik bokhylla också men den var slutsåld. Antagligen för att den snart ska utgå. :(


Utrotningshotad?

I ilskan och besvikelsen över det retfullt tomma Hensvik-facket på tag-självlagret styrde jag kosan mot fyndhörnan med bestämda steg. Maken befann sig på Biltema och kunde alltså inte stoppa mig. Och baske mig, jag fann ett fynd! En Flåren hylla med lådor, nedsatt till nästan halva priset. Tack vare ett vänligt engelskt par fick jag upp den på kundvagnen och så skred jag iväg mot kassaköerna. Passerade julpyntet och konstaterade att retro regerar där. Uppdaterat 70-tal kanske man kan kalla det. Maken blev något butter när han upptäckte mitt fynd. Inte precis vad han räknat med men när vi lastade av det i butiken konstaterade han att hyllan var både snygg och billig. :)

Snygg och billig.

Jag undrar vad man ska hitta på till kvällsmat idag. Något smaskens till oss vuxna som kanske ugnsbakade rödbetor och en köttbit och rostat bröd och Proviva nypondryck till barnen? Don efter person liksom. :)

Trevlig fortsättning på helgen önskar jag er alla rara människor ute i bloggosfären!4 kommentarer:

Eddan sa...

Hello!
Såg att du fyndat på IKEA (även om det inte var det du var ute först).
Vi har Hensvikserien i vardagsrummet så det är väl typiskt att den ska utgå (eller var det bara bokhyllan kanske). I och för sig kan jag tänka mig att byta ut Hensvik mot Liatorp el ngt liknande.
Flåren har vi i badrummet och den serien gillar jag så den får gärna finnas kvar länge.
Hoppas ni blir fri magsjukan nu snart.
Kram från Anette

Handplockat sa...

hej hopp
det blev ju ett bra fynd i alla fall=)
du har en award hos mej
ha en toppen söndag

Lotta sa...

God kväll min vän!
Det är en jättefin hylla, även om det inte var den du ville ha från början.

Som jag längtar efter att få se bilder från affären!!!

Ha det gott!
Kram
Lotta

MARIE sa...

Fyndhörnan på ikea är allt bra, där har jag hittat en hel del bra och snygga saker. Tycker den hyllan du köpte är jätte fin, tur att maken oxå gillade den när den väl var uppackad.