söndag 5 oktober 2008

Ajajaj...

Jodå, jag har fått maginfluensan jag också. En sällsam sort som ger ett hejdundrande magknip och feber men inga andra äckligare konsekvenser. Jag har tillbringat dagen i sängen men nu känner jag mig bättre. *ta i trä* Så idag har det inte blivit något vettigt gjort heller... :(

Men så nu i kväll när jag börjar känna mig som en människa igen satte jag mig vid datorn och upptäckte till min stora lycka att en av mina absoluta favoritbloggareHandplockat har gett mig en award.Det gör mig extra lycklig att jag får den av Handplockat eftersom hon är en sådan fantastisk inspirationskälla för mig som inköpare, nästan lite grann som en mentor. Det hon visar i sin blogg får mig att våga testa att köpa in sådant som jag nog aldrig ens skulle funderat över om jag inte sett det hos henne. Särskilt värdefullt är det nu när Nublu ska bli fysisk butik också. :)

Den här awarden vill jag skicka vidare till några bloggare som verkligen förgyller min vardag. Varsågod säger jag till:

Lotta som har bloggen Min trygga vrå.

Bea som har bloggen Beas Barnslikheter.

Och sist men inte minst Anette som har bloggen Längtan efter vitt inne och grönt ute.

Förresten, jag ger den till er andra som också brukar titta in här och lämna spår efter er i kommentarsfältet. Ni gör alla min dag!

6 kommentarer:

Eddan sa...

Men åh, gissa om den här blåsiga och isiga oktobermåndagen genast blev mycket varmare och mysigare när jag kom in till dig :-). Vad du är gullig som ger mig en så fin award. "What have i done to deserve it" som Pet Shop Boys sjöng en gång i tiden.

Så, du åkte på magsjukan du också din stackare. Magsjuka vill man ju ALDRIG ha men i ditt fall är det extra oturligt just nu när du har så mkt på agendan.
Se nu till att krya på dig riktigt ordentligt och ännu en gång tack för den fina utmärkelsen.
Kram från Anette

beas barnslikheter sa...

Åhh..du gullegoa

Hoppas att allt är bra med dig nu.

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Varmt grattis till dig!
Nu vill jag bara sända dig massor av krya-på-dig-strålar!!!
kram
nina

envilsenloppa sa...

Men hua då , era stackare !!
Jasså Alf Ek minsann , e han gammal gympalärare :-)
Han har ju en anna gubbe med där som oxå e gammal lärare har jag förstått : Klang kallar de honom . E de oxå någon av dina gamla ??!!
GRATTIS till den fina awarden , den e du värd och snygg var den oxå !!
Ha det gott och hoppas du strax är på benen !!
Kram/Lotta

Petra sa...

Nää, vad är detta! Vad sysslar mina små bloggisar med? Du spyr galla och Nilla håller på att knäcka ryggen - tycker ni inte att livet är tillräckligt spännande? Fast... det är ju klart - maginfluensan är kanske inget EGET val precis, haha... Hoppas att du mår MYCKET bättre- jag lider faktiskt med dig. Hatar magsjuka - sånt söker en!"
Gick förresten barnkalaset bra? Inga klagomål från föräldrar om att du skrämt skiten ur dem, fniss...
Kramiz
Petra

Handplockat sa...

Men pöss på dej du e ju för himla go =)