torsdag 9 oktober 2008

Det börjar röra på sig

Idag hade jag tänkt visa bilder från butiken. Men hejsan, sladden till kameran har fått fötter och gömt sig! *grrrrr*

Igår var jag iaf på Ikea (igen) och köpte en bänkskiva till och två köksskåp, de ska bli köksavdelningen tillsammans med några hyllor som jag börjat måla idag. Det är ohyggligt pilligt att måla hyllkonsoler men efter ett besök i bygghandeln insåg jag att det var värt besväret. Små fjuttiga vitlackade konsoler för 80 spänn styck! Mina kostade 15 spänn styck på Ikea...

Jag fick med mig en vit Hensvik bokhylla igår också. "Möbeln från Helvetet" kallas den numera. Ett riktigt skrälle att montera och halva bruksanvisningen var putz weg också. Men den funkar nog bra i barnhörnan sen tror jag, fylld med leksaker från Jabadabado och sängkläder från Rätt Start.

I morgon väntar jag mig en pall från Madam Stoltz och en från House Doctor. Jag har också fått besked om att Ib Laursen är på G, de sista mässordrarna lämnar Danmark i början av nästa vecka. Och på måndag kommer varor från Miljögården;
Sjukvårdslåda i fransk vintage-stil ochstrykvatten med rosendoft bland annat. En del har jag redan lagt in i nätbutiken.

I morgon fortsätter knåpandet, ska måla ett varv till på mina hyllor och försöka plocka fram mer varor och prismärka.

Kramar till er alla som kikar in här! Nästa inlägg blir en tävling, nåt måste man ju pigga upp sig med här i höstrusket!

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Härligt med nya varor! Och spännande med butiken förstås. Har du sett detta? http://www.aftonbladet.se/hemtradgard/inredning/article3456207.ab kram!

Wilda Stenlyckan sa...

Hejsan!

Såg också det som Hem & Lycka tipsade dig om! Kul att att stå med i Aftonbladet!!

Så roligt också med din butik som växer fram, hoppas vi får se bilder sen!

Kram Sara

Under en vind sa...

Vilka fina nya saker som dyker upp i butiken!

Ha en go helg! Kramar!

Jenny sa...

Väntar med spänning på att du ska slå upp portarna till butiken! :)

Eddan sa...

Har inte tid att kommentera nu... måste in i nätbutiken och kolla ;-)
Lycka till med butikspysslet IRL
Kramar från Anette