tisdag 28 oktober 2008

Bästaste bästa vänner...

Sådana kan man aldrig få för många av! Och vad gör det om de bor över 50 mil bort så länge man finns i varandras tankar?

För några veckor sedan fyllde jag år och min gamla mormor ringde för att gratulera och frågade om jag firat ordentligt. Nä, sa jag. Mormor blev helt perplex. Inte firat? Ingen som kommit över och fikat? Nepp, sa jag. Jag hörde den desperata tonen i mormors röst när hon ställde frågan; Men har du inga vänner?! Nä, sa jag då. Jag hörde mormor skaka på huvudet och kände medlidandet flöda över mig genom telefonen.

Men hur förklarar man för en gammal dam som snart är 80+ att man har de bästaste bästa vänner som finns i hela världen men att de tyvärr inte kan titta in på en tårtbit för att de bor utspridda över hela vårt avlånga land och några bor t o m i Finland? Det går ju inte utan att det tar halva kvällen och middagen hinner kallna på tallriken tusen gånger om. Särskilt inte om man råkar nämna att de flesta har man aldrig träffat heller.

Så jag nämnde aldrig alla de grattishälsningar jag fick av alla de underbara tjejerna på Kvinnliga företagare. Puss och kram till er, ni är världens bästa bollplank!

Jag sa heller ingenting om alla lyckönskningar och snälla ord om min butik som ramlat in här i bloggen. De dagar allt känns jobbigt och inspirationen är noll, då plockar jag fram era kommentarer, läser och lipar en skvätt av pur lycka över att ni bryr er och tycker att jag är duktig.

Jag lipade en skvätt idag också. Det kom ett blombud och lämnade över ett vackert fat med ett blomarrangemang på. På kortet stod det "Många lycka-till-kramar från Miss Moneypenny och Agent 006". Då flödade tårarna samtidigt som jag fnissade för mig själv åt vilken min floristen måste gjort när hon läste vad som skulle stå på kortet. :D Tack snälla rara Lotta och Roger för den fina blomman! *bamsekram*

Nu är det snart stängningsdags och tid att åka hem och mysa med barnen. Och se på Dr House också. Undrar om det blir något mer hångel i städskrubben?

Stora kramar till er alla där ute och kom ihåg att alla har en bästaste bästa vän därute någonstans. Kanske har ni bara inte hittat varandra än.

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Grattis i efterskott gumman, du är värd den största av de största blombuketter..! kram!

Hem och Lycka sa...

Och förresten vad roligt med mina kort i din fina banner! kram

Lotta sa...

Fniss.......jag tänkte detsamma när jag skrev vad det skulle stå på kortet! Jag blev lite orolig att floristen skulle ändra 006 till 007. Hon kan ju inte ha en aning om ditt smeknamn på R!!!

Hoppas att blommorna var fina, inte helt lätt när man ska beställa över nätet! Men jag vill så hjärtans gärna att du ska veta att vi tänker på dig, och att vi är så stolta över vad du lyckas med!

Och du har helt rätt, man blir helt lipfärdig ibland av alla gulliga människor det finns där ute på nätet, och de allra flesta har man aldrig och kommer aldrig att träffa. Jag är otroligt glad över att jag har fått träffa dig, och jag är helt övertygad om att vi kommer att träffas igen!

Massa kramar från Lotta

Ps R hälsar också!

Lotte sa...

Ja, vad skulle man göra utan alla vänner man får på nätet!? Livet skulle vara så mycket tristare i allafall.

ÅÅ, ja visst ja, det är House i kväll. Det får jag inte missa.

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Jag har minsann fått besök den gulliga person i Mjölby i nya butiken och ni kan tro att jag är lycklig. Så många fina saker och en så rar människa.

Behöver du hjälp någon helg i butiken kommer jag gärna och jobbar lite...Jag har jobbat med inredning i 10 år på Cervera och Duka, eller så kan jag också vara lite bollplank. Nu jobbar med barn, men kring jul längtar jag att få slå in paket och prata med kunder..SÅ VÄNNER HAR DU; IGÅR HITTADE JAG DIG OCH KOMMER MER ÄN GÄRNA NER TILL DIG PÅ EN PRATSTUND IGEN.
Kram Lotta

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Tills nästa gång ska jag ha med mig plånboken för jösses vad mycket jag ville ha hos dig!...

Dubbelörnen sa...

En stor grattiskram till dig i efterskott... Alla behöver vi vänner som ger en kram el skickar blommor el bara ett litet kort.

Bloggen har öppnat så många nya bekantskaper för mig o gett mig så många nya vänner!

Varmaste kramen till dig vännen