torsdag 23 oktober 2008

Första bilderna på min nya bebis! ;-)

Äntligen finns det lite tid över för att blogga och äntligen känns det riktigt meningsfullt att blogga. Jag har ju utlovat bilder på butiken, den fysiska alltså, nätbutiken vet ni ju redan hur den ser ut.

Här kommer några före-bilder:Fotat från ingången. Det enda som kommit på plats är dofthyllan, fylld med underbara doftvax och ljus från Colonial. Det påbörjade kassadiskbygget har sedan bilden togs flyttat ner längst ner i butiken och klätts med pärlspont målad med Flüggers råvita lackfärg.Butikens enda skyltfönster är STORT, man ser hela butiken utifrån nästan. På den breda sockeln som skymtar vid sidan om är det just nu hösttema; zinkkrukor, blomlådan i trä från House Doctor, lyktor och höstlöv egenhändigt plockade av mig och Oskar.Som sagt, trängseln i dofthyllan är stor. Överhuvudtaget luktar det mycket i butiken, både från vax och ljus och te.Det här var lite före-bilder. I morgon kommer det efter-bilder. :)

Jag har haft fint besök idag också. Det kom in en vilsen loppa med syster och hälsade på. Det var så kul att träffa dem! Det är alltid lika roligt att träffa likasinnade och prata bort en stund. :)Både igår och idag har jag lagt in nya varor i butiken. Det slank med lite julsaker också av bara farten. Och barnavdelningen fick påfyllning också från både Lisbeth Dahl och Jabadabado. Nu väntar jag bara på varorna från Rätt Start så ska jag börja bygga upp en ordentlig barnavdelning här i butiken.

Nu ska jag gå ett varv med kameran och fota så att jag har något att visa i morgon också!

Kramar till er alla!

8 kommentarer:

Handplockat sa...

ÅÅÅÅH vad det ser lovande ut =)
viiiilllll se fler bilder NU

I morgon börjar vårt 30års jubileum i vanliga butiken och den 7 nov smäller vi upp portarna till tomtebodan...

Idag fick jag 3 pallar från IB Laursen och en från Nordahl

det kliiiar i fingrarna

ha det bäst

Lallis - liv och leverne sa...

Det ser ju jättefint ut:) Vad kul!
Kram Lallis

Eddan sa...

Hörde du att jag var ute och hojtade efter dig ;-). I ditt förra inlägg efterlyste jag dig i en kommentar kl 13.38 och bara en timme senare dök detta inlägg upp från dig :-D.
Det ser ut att bli jättebra i din butik, mysig lokal och fint skyltfönster. Ser verkligen fram emot att se hur uppbyggnaden fortskrider. Keep up the good work!
Kramar från Anette

Hem och Lycka sa...

Vad spännande, ser riktigt fint ut! kram

Villa Nordåker sa...

Vad fint det ser ut!

Ha en bra dag!

Kram
Malin

Wilda Stenlyckan sa...

Hej!

Det ser ju jättefint ut! Ska bli så skoj att se flera bilder!

Kram Sara

Lotta sa...

Hej gumman!
Det ser verkligen lovande ut! Som jag vill komma upp till dig och hälsa på. Jag BARA MÅSTE följa med Roger när han ska uppåt landet, vet ju dock inte när. Men jag stressar honom och tycker verkligen att han behöver åka på möte i Jönköping. Och så får han köra en "liten" omväg med mig!!!

Stor kram
Lotta

envilsenloppa sa...

Ja det var en fin "bebis" du hade , vilken underbar lokal , det kommer att bli så fint !
Det var så skoj att få träffa dej , och få prata live !
Ta det lugnt nu och glöm inte vila ibland !!
Kram/Lotta