onsdag 1 augusti 2007

Nätshopping när den är som bäst



Visst är det något speciellt med att gå i små mysiga inredningsbutiker, nypa i kviltade täcken från Green Gate, drömma om stora härliga fat i porslin och zink, impulshandla några småsaker och drömma om "Den Där Saken" som skulle vara fulländningen av inredningen? Men hur många av oss bor så att vi har en hel räcka av sådana butiker att strosa runt i? Inte jag i alla fall och jag är långtifrån ensam.



Det senaste året har inredning på nätet formligen exploderat känns det som. Jag älskar att surfa runt och "fönstershoppa". Min stora shoppingfavorit är danska Nordhjem.dk. Förvisso gör valutakursen att priserna inte är så förmånliga som det verkar, men Nordhjems reapriser är bra ändå. Nyhetsbreven de skickar ut är en orgie i vackra bilder och får mig att associera till en karamellskål. Frakten är hutlöst dyr tyvärr men man får paketet ända hem till dörren och sakerna är inlindade i silkespapper och ofta omknutet av något vackert snöre. Nästan som julafton eller födelsedag är känslan när man öppnar kartongen...Det är nätshopping när den är som bäst!



Många av deras bilder i butiken är en fröjd för ögat. Samtliga bilder i det här inlägget kommer från Nordhjem.dk. Målet är att Nublu ska bli något liknande. Charmig, inspirerande och vacker. Att öppna ett paket från Nublu ska vara som att öppna en julklapp eller födelsedagspresent. En liten fest mitt i vardagen helt enkelt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Ett kanontips är alla snygga tavlor och oljemålningar som finns på www.gallerioutlet.se

Hälsningar
Sandra

Anonym sa...

Ett bättre tips är The Nordic Art House, www.nordicarthouse.com

Mvh Peter ;)