fredag 3 augusti 2007

Tilda - min favorittjej

Som så många andra romantiker som då och då besöker Panduro har jag helt fastnat för deras Tilda-serie. Låt mig säga så här - jag gillade plåtburkar innan men numera är jag mer lik en besatt samlare. Titta på bilderna så förstår ni varför Tilda är min favorittjej!De här godisburkarna finns på Panduros sommarrea för en tjuga. Gissa vem som ska lägga pepparkakskola och ischoklad i sina till jul?De här rosenmönstrade skönheterna kan man ju ha knappsamlingen i, eller hur?

Apropå knappsamling. Varje husmor med självaktning har ju ett syskrin. När jag fick se den här boxen bestämde jag mig också för att bli en Sann Husmor trots att jag avskyr att sy.


För den som gillar att sy finns det Tildaböcker med diverse olika fina syobjekt i. Sann pornografi för den sykunnige romantikälskaren. :-)Fasansfullt söta presentpåsar finns det också i Tildasortimentet. Jag vill ha allihop och stoppa smågrejer i, hänga på väggen och njuta av att äga så söta saker.Med lite tur kanske jag får den här full med lakritsbåtar nerstoppad i en påse i present någon gång. :-)Alla bilder kommer från Panduro. Hade jag inte burat in min kamera i sekretären så hade jag visat er egenhändigt tagna bilder på lullullet. Nu börjar det bli dags att rulla ihop sig i TV-soffan. Min dag började vid 4 i morse och det börjar kännas nu.

Inga kommentarer: