lördag 25 augusti 2007

Danska skönheter från Nordal

Hittade en ny leverantör av en ren slump häromdagen. Köpte en jättesöt ljuslykta på Textilhuset i Nässjö och blev nyfiken på om det fanns mer "godsaker" från Nordal som leverantören av lyktan heter. Det fanns det ju... Se själva! Alla bilder i inlägget kommer från Nordal.Odlingssäsongen börjar ju tyvärr lida mot sitt slut. Men nästa år vill jag gärna plantera i de här fina lådorna.Ett vitt brickbord är aldrig fel. Det perfekta underlaget för några Mårbackapelargoner eller en zinkbricka med några vackert dekorerade vita blockljus på.Ett tips för den som tröttnat på att köpa peggar och bollar i present till den golftokige i familjen.Sista ordet i heminredningsdiskussionen? ;-)Sötaste hyllan alla kategorier. Jag älskar den!


Vem vill inte bli väckt av den här snyggingen på morgonen? Då kanske till och med en grå måndag känns okej?Jag avslutar med ett planteringsbord som fick mig att dregla när jag såg det. Så fint att jag skulle kunna tänka mig att ha det i ett hörn av vardagsrummet för att kunna plantera om mina krukväxter när jag vill.

11 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så mycket fint! Vill ha alltihop!

Ha en härlig helg!
Massa kramar
Lotta

Hemma på landet sa...

Så fina saker, alltså...

Smultron och glass sa...

Oj, så mycket fint! Den där väckarklockan var ju bara hur söt som helst! Och planteringsbordet, skulle jag ha ett sånt skulle jag plantera om mina växter så ofta att de inte skulle hinna dö (jag med totalt ogröna fingrar, det är knappt så att plastblommor överlever hos mig...)

Nublus blogg sa...

Tack för härliga kommentarer! *kramar allihop*

Lotta sa...

Tack för tipset! Det var en kanonidé med pyjamaspåse! Rusar in till Salmiak meddetsamma!

kram på dig!

Lotta

therre sa...

Den där hyllan är verkligen jättesöt! Jag har den själv. Har sett att den kostar 2-300:- i inredningsaffärer, men har köpt en PRECIS likadan på Jysk och den sista kostade 35:- ;)

Nublus blogg sa...

Therre: Var det inte de hyllorna som luktade så gräsligt? Vill minnas att vi diskuterade dem på FL i vintras.

therre sa...

Haha, ja - de var de hyllorna som luktade illa ;) Jag har dock överröst mina med tre YC-fresialjus och hoppas på det bästa. Den står i ett hörn i köket :)

Lotta sa...

Du, jag är ingen höjdare på att sy heller. Jag tror på att övning ger färdighet! Och det är bra att sy småkläder som till dockor, kan liksom inte bli så mycket fel, det är ju så korta sömmar man ska sy!

Försök.... du kanske överträffar dig själv! ;-)

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Ojoj där har du hittat en riktig pärla. Vilka läckra saker. En sådan väckarklocka vill jag också ha!

Anonym sa...

bra start