söndag 19 augusti 2007

Make-over och kaos

Det lackar mot höst och som vanligt så här års så blåser förändringens vindar hemma hos oss. Eller, det brukar väl småfläkta sådana här rätt ofta men nu har vi dragit igång på allvar igen.



Så här ser Oskars rum ut just nu. Som ni förstår ska det få en make-over. Just det, det är det rummet jag gjorde förra inlägget om. Den urtjusiga grönrutiga tapeten har vi hittills gömt under en gulrandig Eco-tapet med en Nalle Puh-bård som vi tyckte var jättefin för fem år sedan. Nalle Puh har numera gått till de sälla jaktmarkerna och vilar i en svart sopsäck (eller två). :-)



Det här är ett projekt av det mindre slaget. Mitt sideboard i matsalen får en shabbyvit look av två lager alkydfärg. Stolarna runt bordet ska få samma behandling men de måste limmas om först. Jättetrist jobb som jag överlåter med varm hand till maken. Omklädningen av stolsitsarna får han också göra eftersom han är duktig på det.



Så här ser det ut från andra hållet. Hann bara måla halva skåpet innan barnen kom hem. Men idag ska det målas färdigt!

Med lite möda och spik (alla husets skruvar var för korta och jag var desperat!) fick jag upp min shabby hylla i TV-rummet igår. Bild på den kommer senare för jag blev inte nöjd med sakerna på hyllan. :-/

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så snyggt! Ska du testa nöta lite med sandpapper på dekoren blir det nog ännu snyggare :)

Sanna sa...

Färgen täcker inte lika bra i verkligheten som på bild så jag hoppar nog sandpapprandet. Tack för berömmet! :-p

Lotta sa...

Det ser ju superroligt ut att dra tapeter! NOT!!! Du är jätteduktig tycker jag!

Och skåpet blir kanonsnyggt!

Kram vännen
Lotta

Amoroso sa...

Wow vad läckert skåpet blev !!! Helt fantastiskt *vill ha*