torsdag 6 september 2007

Utmaning

Läste att Julia utmanar alla som känner sig manade att anta utmaningen. Praktiskt taget alla bekanta på FL har "outat" sina 8 vanor/ovanor så jag känner mig manad att hänga på och "bjuda igen". :-)

1. Har noll sångröst men envisas ändå med att vilja sjunga med i olika låtar jag hör på radio osv. Definitivt en ovana som jag plågar min omgivning med!

2. Börjar alltid dagen med te. Just nu är det Liptons Indian Spice som väcker mig. Har försökt sluta med socker, det går sådär. Har iaf dragit ner från tre till en sockerbit. Och är det kris går det utan socker.

3. Kliver nästan tvångsmässigt på alla avloppsbrunnar med ett K på samtidigt som jag tänker på min man. Otroligt barnsligt och vidskepligt, men hej, det funkar! Snart firar vi 7-årig bröllopsdag. Måste bero på min vana. ;-)

4. Är en godisråtta av rang. När andra stressade människor med ångest äter piller från Apoteket äter jag "piller" från Karamellkungen. Det funkar men figuren lider.
:-D

5. Försöker rensa i röran här hemma någotsånär regelbundet. Försöker göra det till en vana.

6. Älskar att starta upp nya projekt. Oftast innan det föregående projektet är avslutat. Tyder säkert på en kreativ personlighet men det är också en ovana!

7. Kan gå runt i nattlinne och byxor fram tills lunch innan jag upptäcker att jag nog inte klätt mig färdigt för dagen så att säga. En pinsam vana faktiskt. Som tur är så gör jag det bara när jag är hemma och inte ska i väg någonstans på morgonen.

8. Hejar på mitt andra hemland Estlands idrottsstjärnor när det är tävling. Gillar att ligga ihoprullad under en filt, se på världscupen i längdskidåkning och heja på Kristina Smigun och Andrus Veerpalu.

Nu ska jag klä mig färdigt. Sitter här i nattlinne och byxor. :-D

9 kommentarer:

Uppe på vinden sa...

Tack för rolig läsning och mer inblick i ditt liv! Kram!

Lotta sa...

Som jag ler igenkännande när jag läser dina punkter. Det skulle vara punkt 8 som inte stämmer på mig! ;-)

Men alla de andra punkter gäller mig också! Vad häftigt lika vi är! ;-)
Det där med K-brunnar trodde jag bara var jag som höll på med, fniss.....

Ha det härligt tjejen!
Massa kramar
Lotta

handplockat sa...

kul med utnmaningen och se allas vinklingar

ha nu en go helg

=)

handplockat sa...

=)
jaaag vet
madame stoltz hade flera saker som var slutsålda
så i januari ska jag till deras monter FÖRST

kramelikram

Lyckans Hem sa...

Hej hej! Kul att få reda på lite om dig! Jajemän, doftkruset är därifrån! Tyckte det var billigt också! Synd att ditt lock gått sönder! Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Jasmin

Lotta sa...

Hoppas godiset och chokladpuddingen smakade bra igår!

Kramis
Lotta

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Jag sitter i samma outfit som dej, dvs nattsärk, som jag envisas med att kalla nattlinne å byxor samt sambons raggsockor. Mittemellan röjning i köket efter frukost och bäddning!
man fastnar ju här i sin morronrond bland bloggarna!
Vill skapa men kommer inte igång....hittar inte kreativiteten!
Men pysslar i ordning en gammal rostig hink till dig, mjuk grön tät mossa i botten, sticker in lite granris här å där, en kudde av grå mossa och på kudden en härligt stor knippe rödlök och vid sidan en lykta......bara till dej!

Cissi sa...

Hallå där, du glömde berätta om dina bilkörarvanor "blyfot" ;-) Fast det är kanske preskriberat vid det här laget. Vad önskar sig Oskar när han fyller?

Kram kram från syrran

Julia sa...

Är det dags snart för lite shopping, väntar ivrigt :D