fredag 14 september 2007

Barnrumsgardiner

Jag får spunk! Jag hade bestämt mig för en rull-uppgardin i Oskars rum i det här tyget:Fast sedan dök Ågren upp och började viska i örat på mig. "Du polarn, är inte det där lite snuttpluttigt? Lite tamt? Lite...trist?" Ågren är sådär, familjär i tilltalet och går gärna sin egen väg. Och försvinner fortare än mitt studielån så fort jag börjat vackla i mitt beslut.Tyget "Klantskallar" från Barntyger.se är ju ett annat alternativ. Lite fräsigare för en sexåring kanske.Eller sobert svart och vitrandigt? Fast det lär nog sågas av rummets invånare med ordet "Astrist!". Och jag håller nog med... Sorry Stoff & Stil, det är nog inte riktigt vår smak.Tiny Pojkbus från Barntyger.se är ett alternativ. Borde gillas av Oskar (tror jag) men känns lite blekt. Skulle gärna ha lite färg, liv och rörelse på gardinen.

Sista kandidaten ut idag är tyget Saga från Sandbergs tapeter. Jättefint tyg men jag misstänker att sonen tycker att det är larvigt eller nåt åt det hållet.Medan ni funderar och tycker till går jag och slipar vidare på väggarna. Förhoppningsvis kan vi börja kleta Nordsjö Mandel på dem nästa vecka. :-)

12 kommentarer:

Terese sa...

jag gillar alla utom döskallarna! jag skulle köra på blåvitt...men det beror ju på inredning i övrigt. Annars är jag svag för svartvitt...

Lotta sa...

Jag gillar det randiga, fast jag är ju tråkigt vuxen, och Oskar tycker kanske att klantskallarna är häftigare. De hade mina söner gillat när de var i 6 års åldern!


Jobba på, jobba på, jobba på! Det är underarbetet som är trist, målningen är skoj!

Kramisar
Lotta

Camilla sa...

Mina grabbar (6½ och snart 4) har bägge två varsin enkel rak kappa med tiny busungar på, de har nu haft den ett tag -men jag tror bägge gillar den fortfarande, har inte hört något annat och det brukar ju vara ett gott tecken :-)

malins79 (fl-alias) sa...

Eftersomhan ville ha döskallar på tapeten skulle jag köpa det och sy nån kudde av det, sen skulle jag ha det randiga tyget som rullgardin

Nublus blogg sa...

Gah, kan ni inte vara LITE eniga åtminstone! :-D

Nu har jag varit duktig och gjort lite skolarbete iaf. :-)

Cristina/ Adamama sa...

Skrev lite i vitahem-tråden. Du får kika där. :-)

Cristina/ Adamama sa...

Tycker inte döskallarna i varje fall.

Nilla sa...

Döskallar gillar jag inte, så jag hade valt endera det blå/vit rutiga tyget eller det svart/vit randiga. Det behöver ju nödvändigtvis inte bli puttenuttigt ändå :-)

Visst hjälpte jag dig massor!? :-D

Ha en trevlig helg!

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Blåvitt...Mmm, ruskigt mysigt.. :-) Hoppas du får en mysig helg!

Grinden på glänt sa...

Va kul att du kikade in så jag hittade hit! Vi ses igen!

Jag gillar det första men min 8-åring skulle också välja döskallarna....

Uppe på vinden sa...

Jag gillar det blå/vit rutiga och Sanbergs tygerna mest!! De håller mer i längden..Tror att man tröttnar på döskallarna snabbare....Ha en skön helg! Kram!

biltokig1 sa...

Ny här...

men gillar absolut Sandbergs Saga själv, har det i Monz rum som väggvepa och takskärm. Men han är iförsig bara 1 1/2 år :-)
Har funderat på Tiny eller ett blå och vit randigt men han inte hittat rätt blå nyans.

OJ hoppas du hittar nå´t ni båda gillar iallafall.

Tipsar om en hemsida oxå www.innegm.se har tyger och sömnad på webshopen!!!