torsdag 13 september 2007

Sista pusselbiten på plats!

Eller, sista beställningen är lagd. Det gick i rekordfart att få Trendkompagniets superhärliga katalog. Katalog förresten, bok är nog mer korrekt. Tjock och fin med inbundna pärmar. Jag beställde inga kronor av dem men det blev lite andra grejer. Jag har inte fått någon orderbekräftelse men här kommer ett axplock på vad jag beställt. Hoppas att jag får hem allt jag beställt också!Häck väck fula plastiga fågelmatare! Den här skönheten ska iallafall få pryda vårt körsbärsträ i vinter och glädja fåglarna. En hållare för talgbollarna finns i samma stil så den beställde jag också.Vill man inte hänga sina frukostägg på väggen så kan man ju alltid stoppa annat i den här fina korgen. Lite kul med en oval korg tycker jag.Jag älskar de här små marmeladbukarna. Perfekta till egen hemlagad julsenap, läcker lemon curd eller annat smaskens. Och känner jag maken rätt lär han snatta en att ha sockerbitarna i till kaffet när han drar i väg på sina folkracetävlingar. :-)Härliga badhandukar i våfflad bomull har jag också beställt. De gick inte att motstå...Sist men inte minst så beställde jag den här skylten. Till alla utmattade mammor som vill ta en tupplur utan störande besök.

Det här var bara några saker från ordersedeln. Transferbilder till blockljus, zinkfat på fot, hyacintglas och små glasklockor är också beställda. Och så den här:Visst är hon vacker? Alla bilder kommer från Trendkompagniet.

För er som undrar när jag öppnar; Jag räknar med att leveranserna börjar droppa in snart. Krasilnikoff börjar leverera i mitten av september, Ludvig&CO kommer i oktober, Monica Johanssons kronor någon gång i november och Ib Laursen och Madam Stoltz levererar "hurtigst muligt". Så i månadsskiftet september/oktober borde det kunna bli dags för premiären. Välkomna!

9 kommentarer:

Lotta sa...

Farligt farligt, men härligt härligt! Min käre make kommer att bli vansinnig på mig, jag kommer ju att hänga på din sida och vilja beställa allt!

Och nej, jag tror inte att jag behöver några blå tapetrullar, har nästan exakt likadan färg på några rullar som blev över för många år sedan. Hua!!!! Tur att det finns vit färg att måla över eländet med!

Massa kramar till dig!
Lotta

Ps Mitt matrum doftar just nu underbart, har lagt YC-vaxet i en lykta på bordet, och utan att värmas luktar den ju fantastiskt ändå. Hade jag ingen aning om, det blir inköp av flera såna!

Hvita sinnen sa...

Åh Monicas kronor! Vill ha! Vad kommer de kosta eller det kanske är svårt att säga nu?

Susanna sa...

råkade se att du heter Susanna, ett sånt fruktansvärt underbart snyggt namn! Hehe heter jag också..! :-D

Uppe på vinden sa...

Tror minsann inte att jag ska besöka din butik!!! Jag kommer ju att bli urfattig!! *hi hi*! Kram!

Hemma på Landet sa...

Mycket fint! Kramis

Elzste sa...

Vilka grejer du beställt. Blir sugen på att få hem deras katalog själv.
Ha en skön helg.
Kram Elzie

Camilla sa...

Åh, så spännade -jag hoppas att det är en nätbutik så att man kan komma in och köpa en massa fint!!

Lantliga drömmar sa...

Åh nej, du får inte beställa så fina saker... Hur ska jag kunna hålla i pengarna nu?! :-) Nåja, kanske du får en så saftig frakt så det inte går att skicka till Finland *hoppas, för annars kommer jag att bli ruinerad fortare än kvickt*
Älskade skylten "mor & barn sover", synd bara att jag inte har något barn...! :-)

Ha en underbar helg!
Kram, Heidi (gosevännen på fl)

Beatrice /musli sa...

Ooooiiiih!!!!

*ställer mig genast i kö utanför med tält och sovsäck i väskan och gottigt snask medans jag tältar mig fram till öppningsdagen*

Puss på dig!!!