onsdag 19 september 2007

Det är mycket nu...

Igår kväll efter jobb och skola for vi iväg på road trip. Mindre exotiskt än det låter, vi for bara till Motala. Har ju haft osannolik tur när jag svarat på gamla annonser på Blocket. Fick fatt i ett linneskåp, stort och tungt som 17, och fyra stolar till matsalen. Bara att måla om! Linneskåpet ska bli leksaksskåp i Oskars rum har jag tänkt. Bild på det kommer senare. P g a mitt shoppingflyt senaste veckan så ser det ut ungefär som om de här bägge bor i vår källare:Känner ni igen dem? :-)


Jag har länge varit på jakt efter ett vitrinskåp till matsalen också. Så trist att ha alla fina saker instängda i sideboardet där ingen ser dem. Trångt är det också men nu blir det mera utrymme!Färg och pensel och nya knoppar så har jag kvarterets snyggaste skåp. :-)

Men det bästa har jag sparat till sist. För ynka två hundralappar fick jag den här praktpjäsen. Den ska också bo i Oskars rum. Känner på mig att jag kommer få köpa en till lillbrorsan också. Det gör jag så gärna!Och den ska inte målas. Den ska se ut så här. Shabby är chict!

9 kommentarer:

Lotta sa...

Sagt det innan, men säger det gärna igen, SÅ HÄRLIGT MED FYND!!!!

Och din skolbänk skulle man ju nästan kunna döda för!

Kramisar!

Lotta

Ps Är det inte oktober snart, och dags för premiäröppnande av shop!!!!!!

Terese sa...

vääääldigt fin skolbänk

Hemma på Landet sa...

Så fint du...Hebbe lelle...bara älskar jag. Kram

Anonym sa...

Så fina saker, skolbänken är ju så cool!
Jag ska skriva till tomten och önska fler timmar på dygnet.
Ha en underbar helg!
kramiz Bodil.

Hemma på Landet sa...

Då har du lite att göra idag då.:-)..Kramis vännen

Uppe på vinden sa...

Skolbänken är så charmig!!! Har också en del projekt i min källare...suck...idag är det städning av hemmet som gäller....Ha en skön lördag! Kram!

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Skolbänken är superfin. Jag hade en likande på lut tidigare, men den fick inte plats i dotterns blivande rum så jag köpte en annan typ av skolbänk istället som är lite mindre. Kanonfint!

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Hehe, stolsöverdrag kan man aldrig få för många av :-)

Anonym sa...

Ha ha, nej hon har inte lärt sig så det blir att skicka henne på bootcamp och om det inte funkar så hotar jag med att sälja henne på ebay.
Ha en skön tisdag!
Kram Bodil.