måndag 17 september 2007

Möbeljakt

Jag har länge jagat möbler på Blocket i brist på tid för riktiga auktioner eller loppisbesök. Ibland har man flyt och hittar massa fina saker som finns kvar trots att annonsen är gammal. Och ibland har man bara ren och skär jättetur!

Förrförra veckan var jag inne på Vår Butik i Tranås, mest av nyfikenhet. Hittade hyllorna som jag visade i bloggen igår. De är numera vitmålade kan jag tillägga och de ska hänga i pojkarnas rum. Jag hittade också den häroch jag har vissa planer för den. Något oklara än så länge, idéerna ska få skvalpa runt lite till innan jag börjar pimpa den.

I samma veva som jag betalade mina hyllor föll mina ögon på en byrå. 100 spänn och jag var en byrå rikare!Jag kan inte låta bli att undra vad det är för en färgblind stackare som har målat den... Bilden är lite skev och konstig eftersom jag fotade nere i källaren där vi håller på och ska byta lampor. Lågenergilampor funkar inte i de gamla socklarna så då väljer vi att byta lampor. Ska fota dem någon dag så ska ni få se att det inte är någon förlust!I samma mörka källare står min impulsshoppade pall klädd med teddy. 50 spänn är den ju värd tycker jag iaf.Dagens fynd är den här trädgårdsbänken för två. Den stod utanför Vår Butik (mitt nya stamställe tydligen!) och bara väntade på mig. 100 kr för den också och då följde de gräsliga dynorna med på köpet. Nästa sommar ska den stå här:Perfekt när man vill äta mellanmålet ute eller ta en fikapaus från det hårda jobbet i sandlådan. Kan tillägga att bilden är helt ostajlad! :-D

Avslutar med en bild på mitt målade skåp. Hängsparrisen har kommit tillbaka från sommarvistet ute på entrétrappan och bor numera här:Nu ska jag gå och lägga mig. Bäst att sova ut om jag ska orka släpa möbler i morgon. God afton!

8 kommentarer:

Lotta sa...

Oj vad du har fyndat! Så härliga saker, de kommer att bli kanonfina hos dig.

Nu har du verkligen att göra du, hur ska du hinna? ;-)

Massa kramar till gulletjejen!

Lotta

therre sa...

åh, vad fint det kommer att bli med de där fåtöljerna då ni sitter o ser på när barn leker! :) *avis*

therre sa...

jaha, men det är ju ändå bra för barnen. sitta o dricka saft mellan lekarna i sandlådan!

värsta minnet du har eller? :P jo, jag har kommit in på båda utbildningarna och hoppas nu bara att jag får tag på mina böcker SNARAST! :P

Anonym sa...

Jag blir trött bara jag läser, hur hinner du med allt?
Fina grejor du fyndat, Med rätt färg så blir ju byrån säkert jättefin.
Ha en underbar dag!
Kramiz Bodil.

Marres Hörna sa...

Jaaa...HUR kan kan komma på att måla en byrå RÖD? Om man inte är färgblind då, vill säga. Hahaha... Den blir jättefin vit (såklart!)

Kram!

Lotta sa...

Tack, du är väl för snäll du! Och jag lovar, jag ska sömma lugnt!

kramis

Uppe på vinden sa...

Du har ju hittat MASSOR av fina och bra saker!! Roligt när det blir till ett lågt pris! Kram!

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Läckra grejer du har hittat! Skåpet är ju verkligen fantastiskt fint!! Ska bli så roligt med din nätbutik sedan. Håller tummarna för att du hittar madonna leverantör så att jag kan beställa av dig sedan :-)