onsdag 31 december 2008

Nytt år - nya tag

Det återstår bara några få ynka timmar av 2008 när jag äntligen kommer mig för att värpa ett nytt inlägg. Det var alldeles för länge sedan sist. Det var tufft före jul och julhelgen behövdes verkligen för vila och återhämtning. Lusten att upptäcka nya saker och inreda var som bortblåst. Noll inspiration. Definitivt inte drömläget en månad före Formex.Jag har haft en fantastisk höst egentligen med en bra start för butiken och en hyfsat bra höstsäsong för nätbutiken trots ökad konkurrens och obefintlig marknadsföring. Och som grädde på moset blev det finanskris. Det är tajming det.

2009 lär bli ett spännande år. Målet med Formex är att hitta fler nya leverantörer som gör Nublu till den roliga butik som jag vill ha och kan känna mig stolt över. Några kataloger har redan trillat ner i brevlådan och några var tyvärr riktiga besvikelser. :( Så det blir till att leta nya godbitar. I år blir det mer färg, mer bus och mer vardagslyx. Sånt där som vi lantisar light gillar. :) Och definitivt kunderna i den fysiska butiken.Här hemma ser det också ut att bli ett projektfyllt år. Vi har bestämt oss för att försöka öppna upp mellan matsal och kök. Överst på Att göra -listan är ändå att måla alla element vita. Göra Gustavs rum färdigt ligger också högt upp på listan. Mysa till vårt sovrum känns också angeläget men får vänta till sommaren. Då ska sängen målas vit! Maken må muttra, vit ska den bli. Han är för övrigt sugen på att bygga en bastu i trädgården med soldäck och badtunna. Årets semester lär gå åt till alla projekt men vi ska försöka hinna ta en tur till Danmark också. Legoland, Jeanne D'Arc Living och Ib Laursen är några stopp på vägen som jag vill göra. Har ni fler förslag?

Och trots att det är tufft och en riktig berg och dalbana att vara företagare känner jag mig tacksam över att få utvecklas och växa på det här sättet. Och 2009 blir mitt år. Yeah, baby! :) Och vad passar bättre än Glenn Millers "In the Mood" för att hälsa 2009 välkommet?Jag önskar er alla därute ett riktigt Gott Nytt InredningsÅr!

*kram*

6 kommentarer:

Villa Nordåker sa...

Gott Nytt År Nublu!

Kram
Malin

Eddan sa...

Hej Hej!

Det blev något "tjall" här hos mig så jag lyckades inte se ditt inlägg förrän idag!

Hoppas ni hade en fin nyårsafton och en bra början på det nya året.
Vi var bara hemma, bjöd makens bror och svägerska på middag och tog det lugnt i största allmänhet.

Åh vad mysigt med en sommartripp till Danmark. Det har vi också pratat om. Vi åkte ju genom Danmark i somras, på väg till och från Frankrike, och tyckte båda att vi skulle ha spenderat mer tid där. Jag ångrar att vi inte såg till att passa in öppettiderna för denna butik: http://www.ville-kulla.dk/ eftersom vi passerade Ullerslev. Men men, Danmark står kvar och vi får som sagt se till att komma tillbaka dit vad det lider.

Må så gott och ha en riktigt God fortsättning på det nya året!

Kramar från Anette

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Hej vännen
Även jag har helt stopp...känner att jag inte får kläm på din tävling..men mina favorit levrantörer ligger på My Lovely Four Season..lycka till. Lyckliga du som har biljett till formex. Är du intresserad av att visa något nät Tove kommer hit om 2 veckor?
Kram Lotta

Lotta sa...

Hej vännen!
Vad härligt att höra ifrån dig! Och ännu mer underbart att höra att du känner tillförsikt inför 2009. Klart att detta ska bli ditt år! Ditt och Nublus!

Här ligger projekten nere, går mest och myser av att få finnas till. Inte riktigt min årstid nu när det är kallt mest hela tiden. Minns du snö-/iskaoset för 1 år sedan när vi var över sundet?! Vilken omtänksam (läs hönsig!!) make jag har! fnisssss

Ha det riktigt gott, så hörs vi snart igen!

Kramisar

Lotta

envilsenloppa sa...

Gott Nytt År !!
Hoppas det blir ett riktigt bra år för dej, din familj och din underbara affär !!
Hoppas allt är bra med dej och att du haft det fint under helgerna !
Många kramar Lotta

Lotta sa...

Hej vännen!

Oj, har ni fått tillökning!!! BILDER!!!!!!!


Stor kram
Lotta