tisdag 16 december 2008

Bildkavalkad

Det var länge sedan jag lovade er bilder från butiken. Orsaken till dröjsmålet är att laptopen på jobbet vägrar befatta sig med kameran. Det är tur att gammeldatorn hemma kommer överens med kameran. Men då måste jag komma ihåg att få med kameran hem och se till att föra över bilderna och ja...Resten förstår ni säkert själva.Här är ett arrangemang baserat på sätet till en gammal hästvagn, lånat från snälla föräldrar. Det var f ö mammas idé. Snälla Jenny lånade ut ett lammskinn från sin gårdsbutik och det är mer än en kund som frågat om det är till salu. Lyktorna är från House Doctor, Madam Stoltz och Walther & Co, pläden i lila och grå mormorsrutor är från TrendKompagniet. De små lyktorna framför heter Snowflake och kommer från Miljögården.Det gamla ladugårdsfönstret som också är ett lånegods från mina föräldrar är fortfarande prytt med kortkedja, bokstav och siffra från TrendKompagniet och tags från Hem & Lycka. Extrapiff till jul i form av små mistlar och ordet JUL från Madam Stoltz. I ett rött sidenband hänger ett knubbigt zinkhjärta från TrendKompagniet.Under lilla svarta kaminspegeln från House Doctor står det svarta planteringsbordet med zinkklädd skiva från Nordal. Tvålar från House Doctor, tvålkopp i tråd och tvättbalja i miniatyr från Madam Stoltz, badbomber med sheasmör och rosenblad från Palmetten och stödstrumpor från FunqWear är några av de saker som trängs här.Det andra planteringsbordet rymmer ljuslyktor från Nordal och Lisbeth Dahl, hyacintglas från Miljögården, glasklocka från House Doctor och burkar från TrendKompagniet. De tornliknande ljushusen från Walther & Co sålde slut på nolltid nästan och jag funderar på om jag ska beställa hem en omgång till.Det här är INTE butiken. Det är min favoritplats här hemma. Numera har vi en braskasett i den öppna spisen och den värmer gott om kvällarna. Ullfilten från Klippan har mysfaktor enorm och är en sann vardagslyx. Åh, vad jag älskar det ordet!

Glöm inte att tävla med ditt inköpstema, det ligger en stor zinkballerina i potten! Sista tävlingsdag är 10:e januari - gott om tid alltså. Länka till tävlingen och du kan vinna en krona från Walther & CO.

*kram*

9 kommentarer:

Eddan sa...

Vad mysigt du har fått till det i butiken. Jag hoppas verkligen att affärerna går bra för dig nu och att folk köper massor av julklappar av dig :-)!

Förstår att det är skönt att krypa upp framför öppna spisen efter en hård dag på butiksgolvet. Inget går upp emot en rejäl brasa och lite levande ljus.

Må så gott! Kramar från Anette

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Jippe mig som kan komma på besök hur ofta jag vill..
Kram Lotta

Jenny sa...

Åh vad mycket som har hänt i butiken - måste snart hälsa på dig igen. Och momorsplädarna är lika snygga fortfarande! :)

Jenny sa...

Och så finns det en liten grej till dej hos mej... :)

Josefine www.kidsbutik.se sa...

Vill bara önska en riktigt härlig fortsättning på julhelgen!

och riktigt fint är det i butiken :)

The Bride sa...

Vad mycket fint! Ha en riktigt god fortsättning så synd vi på Kf.
Kram Ida (Gullunge)

Cornelias Cottage sa...

Men vad mycket fint! Älskar hästvagnsbilden!

Önskar dig en God avslutning på 2008 =)

Jenny sa...

God fortsättning - hoppas julen varit bra! :)

Mischka sa...

jätte fina! härliga färger