fredag 12 december 2008

Äntligen tävling!

Äntligen har jag lyckats rassla ihop en bild till tävlingen. Det har varit lite mycket de senaste veckorna. Det har kommit in lite nya varor från House Doctor bl a och igår var det Tomtenatta här i Mjölby. Butiken var öppen ända till 21 så ni kan ju tänka er hur fräsch jag ser ut idag. Som en nyponros - i slutet av november.Nog om detta, det är tävling som gäller! Och den här gången blir det kreativt värre.
Jag är nämligen på jakt efter inköpsteman, dvs en slags inspirationskarta eller moodboard att gå efter när jag gör vårens inköp. Det behöver absolut inte vara snyggt designat i Photoshop med massor av bilder. Det räcker gott med ett worddokument med text, leverantörsförslag (titta på www.formex.se för förslag) och bild om det är något alldeles särskilt som du suktar efter. :) Länka också till det här inlägget med bilden ovan i din blogg så är du med och tävlar om en zinkkrona från Walther & Co. Gör en kommentar i det här inlägget om att du länkar.
Exempel: "Saftkalas i trädgården. Melaminmuggar från Rice, vaxduk i karamellfärger, dynor, tillbringare. Tänk såpbubblor, hallonsaft, kakor, barn som leker och solsken."

Et voila, ett tema är fött. :)

Maila era teman till [sanna@nublu.se) SENAST den 10:e januari. Det kan bli du som vinner en prima ballerina i zink att hänga på väggen.Lycka till tjejer!

*kram*

4 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Så roligt att höra om vad som händer i din affär! Jätterolig idé du har som tävling. Får väl gnugga de få geniknölar jag har och se om jag kan komma fram till nått.

Ha en jättehärlig helg!

Och jag lovar, jag och R ska ha en härlig helg i Götet!

Stor kram
Lotta

Eddan sa...

Hej Sanna!

Jag har en liten advents-"present" till dig i min blogg!

Trevlig 3:e advent till dig och din familj!

Kramar från Anette

Beas barnslikheter sa...

Jag brukar vara "på" när det gäller den här typen av tävlingar...jag hoppas att du återkommer för just nu är jag helt "tilt" i hjärnan...har så många saker i den att jag inte får plats med en endaste kreativ tanke till...då riskerar jag att explodera...på riktigt!

Har du något liknande i mellandagarna då jag "landat" lite så lovar jag att kompensera med TVÅ olika tips! :-D

Kram Bea

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Jag har funderat idag...tänkt på din tävling..jag ska minsann försöka vara med ska fundera lite till bara.
Kram Lotta