fredag 5 december 2008

Julklappstips 4!

Idag har jag provat ett nytt te, "Stjärnklart" heter det. Det och "Mors Lilla Olle" från Coozy är mina nya favoriter. Jag var bara en hårsmån från att spilla te i lap-topen idag - så kan det gå när man njuter av sitt te och tittar på You Tube samtidigt. :)

Dagens julklappstips kommer från en relativt nyöppnad butik på nätet. Domoda heter butiken och de har mycket fint. Särskilt om man gillar att pilla ihop olika arrangemang med både ljus och grus. :)
Det här är ett julklappstips som heter duga. Jag skulle gärna ha en sådan själv att mysa med ute på altanen under sommarhalvåret. Ni hittar den här.

"Se flämtande lågor leka

i kvällens dunkla ljus,

känna värmen mot sig smeka

från sin egen härd i eget hus."

Naturligtvis glömde jag att tömma kameran igår. Blev helt absorberad av den svärande TV-kocken Gordon Ramsay. Shame on me! Det får bli i morgon istället. Den som väntar...

I morgon ska jag förresten presentera en ny tävling också - ni som vill delta får gnugga inspirationsknölarna ordentligt för att vinna det fina förstapriset!

*KRAM*


3 kommentarer:

Cornelias Cottage sa...

Tittar in och önskar dig en mysig andraadventshelg =)

envilsenloppa sa...

Tack du snäll goa underbara för dina små extra presenter som du skickar med !!
Jag blev så jätteglad och you made my day . Sprang kring som ett fån med två små rara änglar och provade dem här och där , så det jag hade beställt helt glömdes bort ;-)
Angående din fråga får jag återkomma .
I gula huset ( det som vi pratade om ) har det nu öppnat en butik som såg precis ut som vi tänkt oss på utsidan , men det var nog inte samma innehåll . Verkade vara en utförsäljningsaffär med julsaker .
Ha en fin helg nu !
Hoppas verkligen tomten kommer med en sån där fin kamin till dej nu .
Kramar i massor /Lotta

Petra sa...

Hejsan vännen!
Hoppas allt är bra med dig och familjen! Mina tittar blir inte så täta, men jag har inte glömt dig! Hoppas allt går bra för dig med butiken? Tycker det är en rolig sak att du rimmar också!
Skrattade gott åt din kommentar angående den där Gordon, han kör inte terapiarbete inte för de med dåligt självförtroende, haha..
Sköt om dig och ha en härlig advent!
Stor kram
Petra