torsdag 18 september 2008

Sneakpeak från Miljögården

Jag fick ju inte med mig kameran till Formex men massor av bilder därifrån bjuder en av mina favoritbloggareHandplockat på i sin blogg.

Själv tänker jag avslöja några inköp från Miljögården. Men i vanlig ordning har jag inte en susning om när varorna dyker upp! So, here we go:Plåtburkar med änglar på. Lite lagom ruffigt romantiska. :)Chokladtvål, luktar mer himmelskt än 10 Paradisaskar tillsammans. Helt ärligt så kände jag hur det vattnades i munnen på mig när jag kände doften av den. Det var väldigt frestande att provsmaka men det går ju inte för sig att stå och gnaga på en tvål i en mässmonter... ;)Och så tullar vi lite på julpyntet. Trenden är tydlig, i år är det rött och natur som gäller till jul. Det syntes även hos Ib Laursen kan jag avslöja.

Avslutar med en möbel jag suktat efter ända sedan min kompis Eddan fick en i födelsedagspresent av sin man;Skåpet "Agda" i färgen vintage grey. Det fanns inte i vitt när jag beställde i Miljögårdens web-shop (sorry girls, endast för återförsäljare!) men idag när jag såg efter fanns det minsann i vitt också. Nåja, jag gillar grått också. Och jag älskar skåpet!

Nu ska jag hänga tvätt. Har mot alla odds lyckats få lite gjort här hemma idag. Den här veckan har segat sig fram och det har varit snudd på omöjligt att få någonting gjort. All fokus ligger på morgondagen, då kommer det ett avgörande besked.Säger inte mer, i morgon får ni veta mer!

*puss o kräm på er*

5 kommentarer:

Under en vind sa...

Verkligen fina saker!

Kram!

Lotta sa...

Hej vännen!
Ser verkligen fram emot alla nyheter!

Och du vet att jag håller tummen så hårt jag bara kan för ett positivt besked!

Kramisar
Lotta

Eddan sa...

Hej du!
Vilka fina saker du visar. Tänk att du har beställt "mitt" skåp
:-). Jag visste väl att du är en kvinna med god smak :-p ;-). Jag håller tummarna för dig och ditt nya projekt ska du veta.
Kramar från Anette

Tidsmästarinnan sa...

haha, det vattnas i munnen på MIG när du skriver sådär om chokladtvålen!

Lycka till med spännande grejorna!!

Kram
Susanne

Emmas Vita Hus sa...

Fina bilder du visar!

Kram!