tisdag 2 oktober 2007

Husdoktorn

har fått en beställning idag. Var inte på "House Doctorhumör" alls på Formex och dissade deras monter (ja, faktiskt!). Efter att ha sett lamporna i fattigmanssilver i bloggen Jordgubbar med mjölk så bestämde jag mig för att skicka efter deras kataloger i alla fall. Att driva en nätbutik specialiserad på dansk design förpliktar faktiskt. :-)





Och med tanke på allt fint som finns hos HD så hade det varit ett misstag att inte beställa något. Så befriande kitschigt, färgglatt och livsbejakande att man blir alldeles lycklig bara av att titta på det. Vitaminpiller för själen, direkt från Husdoktorn. :-)



Jag har beställt lampor, julpynt, lite lyktor och en del "fusk". Vad som gömmer sig bakom det begreppet tar vi en annan dag. Nu ska mitt perforerade knä och jag ta igen oss på sofflocket med en bra deckare. Ha det gott, vi höres! *kram*

4 kommentarer:

Lotta sa...

Ja, nu blev jag inte mindre nyfiken precis. Ser verkligen fram emot ditt öppnande! Kan avslöja att maken inte ser lika mycket fram emot det! :-D

Massa kramar, och vila nu ditt knä!
Lotta

Fröken Fräken ifrån Fryken.. sa...

Hej,

var inne på din nya affär ser att du bor i Boxholm, själv bor jag i Linköping. SÅ HIMLA BRA!! kommer du öppna både butik & webaffär? älskar verkligen de danska affärerna och blev så glad när jag såg att det finns att handla på nära håll :-)

/kram frida (fridamin på FL)
http://froken-frakens.blogspot.com/

Julias vita drömmar sa...

Ååå, hörde ryktas om en HD lampa? Jag vill ha!

Längtar längtar...

Blir det den helvita lampan?

Camilla sa...

Blir det web-butik, jag känner att jag vill shoppa :-)