fredag 12 oktober 2007

Nästan klart!

Skönt att det är fredag. Det här har varit en hård vecka. Allt på en gång nästan. Igår kom 50 kg kartonger med massor av fina saker från TrendKompagniet. Jag bar och släpade hela eftermiddagen kändes det som, öppnade kartonger och plockade in i hyllor. Jag höll just på och skulle fota lite till butiken när DFDS lastade av mina kartonger. Den här bland annat:Mina pellisar är helt tokiga. De älskar tydligen det här kylslagna vädret ute för det är knoppar på allihop. Den här skönheten fick flytta in för att agera modell åt mig. Här är den klädd i en outfit från Madam Stoltz.

Idag kom det en stor låda från Krasilnikoff medan jag och ungarna var i affären. Tur att maken var hemma och tog emot den. Det var mycket fint i den men typiskt nog fattades några saker som jag beställt. Jag har börjat inse att det gör inget om man spränger inköpsbudgeten, man får ändå aldrig allt som man beställt. *suck*Nåja, den här lilla skönheten var ju med i lådan i alla fall.

Det är svårt med produktfotografering tycker jag. Idag har jag haft ett riktigt eländigt objekt att fota. Det var väldigt väl packat, jättesvårt att arrangera snyggt och så var det ett evigt knölande för att få ner det i förpackningarna igen. Här är bilden - den minst dåliga av de typ 118 bilder jag tagit på det idag:Ja, ni ser ju själva. En rumphuggen kamel. Men resten av figurerna kom ju med ordentligt på bilden. Till och med det pyttelilla Jesusbarnet.

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon ska vi till Jönköping och handla stövlar och vinterkläder. Och ett dörrhandtag till nya ytterdörren. Den kommer det bild på nästa gång.

G'natt!

6 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Ska bli kul att se din butik du vännen. Kram

Knyttis sa...

Åh vad spännande med alla lådor du får hela tiden... snaart är det dax!!

Ha en skön helg!

Himmelbit sa...

Godkväll!
Kul med alla leveranser!! Ser fram emot att kika in i din nätbutik.

Ett fototips från en glad amatör.. :-D. Bäst bilder tar du utomhus när det är lite molnigt ute, utan blixt. Tänk på bakgrunden och på att inte ha för mkt tomma ytor varken ovanför eller under "objektet" för att det ska framträda på bästa sätt. Försök att fota "saken" rakt framifrån. Lite tips från en hobby-fotare som kan tas till när man inte har tillgång till proffsiga hjälpmedel som ljusskåp osv.

Lycka till!
Kram Sandra (Himmelbit)

Elin sa...

Hej! Så spännande med alla grejer som fyller din shop.

Utomhus blir bilderna fina som Himmelbit säger, sen tycker jag personligen att du kan zooma in på objekten mer. Roligt att se detaljer snarare än precis hela objektet/objekten.
Mitt varmaste lycka till!
kram e

Lotta sa...

Vad jag ser fram emot öppnandet! Maken har lovat att jag ska få handla! Bra va!!! :-D

Massa kramar!
Ha en riktigt härlig helg!
Jag lär inte vara inne på tråden förrän på söndag.

Lotta

Nilla sa...

Helt underbara saker, vilket nöje att få sälja så fina saker =)

Trevlig helg!
Kram Nilla