onsdag 13 augusti 2008

Öppet hus

Här är det full fart, ingen tid att njuta av det vackra vädret! Det fejas, möbleras om, plockas fram ur kartonger, slängs skräp och sätts upp gardiner i ett flygande fläng. Och nej, det beror inte på att avlägsna gammelfastrar eller släktingar från okända kontinenter ska hälsa på. Det beror på att jag ska ha lagerförsäljning och öppet hus på lördag. Vad gör man inte för att få träffa sina kunder och rensa på lagret för att få plats för höstens nyheter liksom?

Men knogigt är det, kartonger som ska plockas undan, saker som ska arrangeras och prismärkas och så vidare. Mitt i alltihop har jag fått för mig att jag ska måla en byrå också. Svart som synden ska den bli. ;-)

Den ska nog få bo i sovrummet sen. Det ska gå i svart/vitt med tema kärlek och musik. På en tavellist ska jag ha tavlor med svart ram och text från några av makens och mina favoritlåtar. För att göra dem lite "roligare" har jag lekt med texten på Wordle.Och här hör ni låten. Mer rock'n roll än romantik men ack så härlig. Det här är vår sång!Det blev visst en utvikning som hette duga. Jag skulle ju bara tala om att på lördag den 16 augusti mellan klockan 10 och 13 finns chansen att handla live hos Nublu.

Kramar till er allihop!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Åh The King! Aldrig fel! Har man som jag två storebröder som är 50-tals fantaster, så har man växt upp med denna musik! Härligt!

Och så önskar jag att jag var i krokarna när du ska ha öppet hus. Tror dock inte att jag kan lura gubben att köra en "liten" omväg om vi är ute och kör till helgen. Men jag önskar dig lycka till vännen!

Kramar
Lotta

Under en vind sa...

Nä nu blir jag sur...anordna Öppet hus när jag inte kan komma....hrm...

Skojar bara...önskar förstås bara att man hade lite närmare!

Kram!

beas barnslikheter sa...

Åhhh..the King...här ska njutas!