lördag 16 augusti 2008

Öppet hus 2


Idag har jag haft öppet hus med lagerförsäljning och det var riktigt kul. Nu minns jag varför jag älskade mitt jobb på Miniknallet som numera heter Anna & Axel. Irina som äger Anna & Axel är både en härlig vän och företagarkollega för övrigt.
Folk strömmade till och ett tag var det väldans trångt i mina små lokaler. Bland annat dök Sandra upp och det var en glad överraskning. Alltid lika roligt att få träffa bloggare!

Jag fick frågan om mina öppettider. Några sådana har jag ju inte egentligen, det är bara att slå en pling och kolla så att jag är hemma.

Maken har åkt till Laxå över helgen för att köra folkrace, barnen leker ute med kompisar och själv ämnar jag röja undan efter Gustavs dräktskapande (det ligger kartongbitar och strimlor av aluminiumfolie över hela vardagsrumsgolvet!) och sedan slå mig till ro i soffan med senaste Lantliv.

Lite längre fram funderar jag på att ha öppet någon helg då och då med sk uppackning, det vill säga visa alldeles nyinkomna saker innan de ens hinner ut på webben. Vi får se hur det blir.

Packas upp under jippoliknande former i höst?


*kram* till er alla som läser och kommenterar!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Vad härligt att höra att ditt öppna hus blev en succé! Trist bara att vi bor så långt bort.

Jag längtar verkligen efter att få se höstens nyheter hos Nublu!

Ha en härlig söndag! I morgon är det inskrivningssamtal på förskolan som gäller för lillan!

Kram
Lotta

beas barnslikheter sa...

Vilka underbara idéer du har. En försäljare ut i fingerspetsarna. Duktig du! OCh studera ska du hinna med också. Jisses! Ta bara väl hand om dig och det är skönt att se hur du unnar dig en "Lantliv" och en fransk inredningsbok då och då. :-)

Kram Bea

Himmelbit sa...

Hej på dig!
Hoppas att det gick bra för dig och att du sålde mkt. Tyvärr var ju både kompisen och jag gräsänkor och fick ta med våra busar. Hade nog blivit mer shoppat om de inte samtidigt försökte riva allt.. ;-) :-D. Trevligt initiativ med lagerförsäljning!!

Ha det toppen!
Kram