söndag 20 juli 2008

Regn, regn och mer regn...

Och så regnar det igen. Är det därför den globala uppvärmningen kallas "växthuseffekten"? För att det är lika fuktigt som i ett växthus?



Det må vara hur det vill med den saken men tradigt är det. Jag var ju på Oves Plantskola i Motala igår och handlade till mitt släntprojekt. Hade tänkt mig en vit Polstjärnan klängros ihop med min blå klematis och så rosa The Fairy rosor som marktäckare. Det blev inte så. Hittade en röd Heidelberg till vrakpris hos Lantmännen när jag var där förra veckan. Så igår köpte jag underbara vita The Swany kryprosor istället och 10 lavendelplantor. *lavendeljunkie* Jag vill plantera nu!



Så vad gör då en övergiven småbarnsmorsa en regnig dag? En morsa som vant sig vid att ensamma stunder hemma är lika sällsynta som ett drontägg? Jo, när maken är på folkracetävling och barnen är iväg och leker med kompisar då målar jag sovrum så svetten lackar. Jag har drömt om ett vitt och vackert sovrum länge och nu ska det bli av!



Jag köpte nya garderober förra helgen. Det blev Ikeas Pax Birkeland. Största bekymret är sängen. Den vi har är ett furumonster som är helt OK i formen men den kommer inte att passa i omgjorda sovrummet. Det lutar åt att det blir en fet övertalningskampanj för att få måla sängen vit.



Jag fotade den snygga gardinlängden med knyt från House Doctor i vårt sovrum. Så himla läcker! Vill ha!

Nähä, dags att greppa rollern igen. Bäst att passa på när barnen inte är hemma! :-)

Kram till er alla som läser och besöker mig trots glest mellan inläggen!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Som du jobbar och kämpar på! Det kommer att bli kanon.

Själv har jag 1½ dag kvar att jobba, sen är det 4 veckors semester. Så underbart det ska bli!!!!

Ha en riktigt härlig torsdag!

Kram
Lotta

Petra sa...

Hejsan snäckan!
Kommer bli vrålsnyggt med vitt sovrum! Bara du inte gör som min väninna gjorde, hon skulle måla sin byrå vit och glömde tömma ur den på sina kläder - de flesta fick vit färg, haha... Som tur är var det en vattenbaserad så hon får väl dränka in dem med borttagningsmedel, fniss...
Sköt om dig!
Kramiz
Petra

Anonym sa...

Drontägg - den var bra! :D

Lycka till med målandet - alltid lika snyggt med vitt!