onsdag 2 juli 2008

Kök - Rond 2

Efter en regnig semester som ändå blev relativt lyckad kom vi hem igen. Fyllda med inspiration och fingrar som kliade efter att få ta tag i något av alla våra projekt. Det blev köket. Ny spis, ny kyl, ny frys och ny diskmaskin och köket känns som himmelriket. Tyvärr rök skafferiskåpet (omskolat till garderob i Oskars rum) och städskåpet (förflyttat till hallen). För att få plats med matvaror, köksredskap och annat plock byggdes de vanliga köksskåpen om till utdragbara lådor.Den här snyggingen ska bo på bänken bredvid frysen. Nu när jag har en stor frys att fylla kände jag ett behov av en ordentlig hjälpreda i köket. 4 liters degskål, 400 W och halva priset ungefär jämfört med Kitchen Aid. Me like!

Nu ska jag ta min slitna lekamen och krypa till kojs. Har fått en låsning i bäckenet och det gör gruvligt ont trots att sjukgymnasten drog ut mig på längden och tvären igår. Gammal tant pallade inte riktigt med att knalla runt i butikerna i Stockholm. :D

Må så gott i solskenet!

*kram*

6 kommentarer:

Petra sa...

Nää, det är inte mycket de fina tål, haha... men stackars dig att ha så ont - du får köra hårt med familjen nu, mamma måste vila!
Skönt att er semester blev lyckad ändå, finns där något kvar i affärerna?
Sköt om dig och ta´t lugnt!
kramiz
Petra

Jenny sa...

Så trevligt med ett snygg kök. Här skissat för fullt på ett nytt kök - snickarn kommer i augusti för att ta mått och då måste man veta hur man vill ha det. Och det vet jag ju - måste bara övergyga mannen om att han också vill ha det så... :)

Ha en härlig sommar!

WhiteVintageDreams sa...

Åh vad avis jag blir på din hjälpreda i köket :)...hoppas att den resulterar i många goa bullar!
Tänkte passa på att ställa en produktfråga här. För länge sedan sålde du HD´s eucalyptusgirlang. Min fråga är finns den kvar i deras sortiment att beställa? Jag missade att köpa senast tyvärr.
Tänkte att du kanske visste på rak arm :)? Men förstår fullkomligt att du ej har koll på allt i deras sortiment...chansar bara :).
Tack på förhand!
Trevlig helg!

Lotta sa...

Hej vännen!
Låter härligt med nytt till köket!

Hoppas du har det bättre med den gamla kroppen! Inte lätt det där med att acceptera att man blir skröpligare! FNISS..........

Ha en riktigt härlig helg min vän!
Kramis

Lotta

Petra sa...

Lyssna inte på min lilla Lotta potta - vi är väl inte skröpliga?? Purpurunga med silkeslen hy, fräscha som persikor!
Hoppas du mår bättre nu i alla fall, du får ligga på stranden och påpeka för familjen att det är doktorns ordination, hehe...
Kramiz
Petra

Smultron och glass sa...

Jag har samma modell av hjälpreda i köket, men en vit, jag älskar den!

Krya på dig!