onsdag 9 juli 2008

Arbete pågår!Det är glest med inläggen numera. Lite svårt att blogga med barn som stimmar runt och vill baka, göra trolldeg eller plantera i trädgården. Men just nu är det tyst och lugnt härinne så då passar jag på. Maken och minioren kör traktor på baksidan där garageinfarten numera mest påminner om en skövlad potatisåker.Minst sagt deprimerande syn! För att slippa se eländet mer än nödvändigt använder jag och barnen ingången på framsidan. Den såg inte för kul ut heller med glest bland blommorna och tätt med ogräs.Så idag har jag och minioren planterat blommor i stenpartiet (eller vad man nu ska kalla det för)på framsidan. Det blev några nya lavendelplantor och tre krukrosor som jag ska försöka övervintra ute i rabatten.

I helgen vill jag göra iordning den runda rabatten på framsidan. Planen är ett lager med sjösten och ett fint fågelbad. Ångrar så att jag inte köpte ett spjut med keramikknopp på när jag var inne på Vita Rum med bloggänget. Men det kändes lite väl åbäkigt att släpa på. Tyvärr!

Nu ska jag gå och köpa pizza till hela familjen. Jag är utsvulten och gitter inte laga mat. Det är för varmt. :-)

Må så gott i solen vänner!

3 kommentarer:

Hem & Lyckas Mia sa...

Lavendel är en av mina absoluta favoriter, har både blå, vit och rosa. Ska försöka mig på att baka med lavendel en dag, håll tummarna ;-) kram!

Jenny sa...

Sjösten & fågelbad - låter jättefint! :)

a home far away sa...

BAka med lavendel, låter mycket intressant, kanske värt ett försök!

Mmmm låter gott med pizza börjar bli lite lunchsugen nu.

Ha en härlig dag!

Kram Gunilla