torsdag 31 juli 2008

Höstkänningar

Idag på makens jobb brast en av hans jobbarkompisar ut i ett eftertryckligt "Kan det inte börja snöa snart!". Ja, vad säger man om det? :-D

Själv svalkar jag mig med höstkatalogerna. Det är roligt att se att industritrenden kommer på allvar nu. Lite ruffigare, mer retro och grafiska inslag uppblandat med fattigmanssilver och krispigt vitt och den nya innefärgen lila. Me like!

De saker jag visade i förra inlägget kommer till butiken i slutet av augusti. Inte alla madonnorna förstås men den stora vita madonnan var oemotståndlig och en av de minsta sandfärgade.

Annat som kommer är ljusstakar i fattigmanssilver, förvaringslådor i zink av olika slag och gosiga täcken och plädar.

En liten bildkavalkad:Vitt kviltat täcke från Bloomingville. Här syns också den vackra vita madonnan, 49 cm hög.Härligt ruffa zinklådor med siffror från Bloomingville.Vägghängd tidskriftssamlare i zink från Bloomingville.

Nu har ni fått en hint om vad hösten/vintern bär med sig, rått, ljuvt, ruffigt och alldeles, alldeles underbart!

Kram och tack till er alla som besöker min blogg och läser den!

3 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å vad mycket snyggt, din beskrivning låter som det faller mig i smaken alltsammans. Gillar ju både rått, ljuvt och ruffigt ;-) kram!

Lotta sa...

Me like, me like, me like!!!!!!
Får nog ta och spara undan pengar så att jag kan höstshoppa ordentligt hos dig!

Massa varma kramar

Lotta

beas barnslikheter sa...

Hej du din goa bokmal...jag har en liten utmaning till dig på min blogg....if you choose to accept it!? This message will selfdestruct in....10..9...8...poff