söndag 6 april 2008

Soffa eller myt?

Runt juletid skrävlade jag ju om vår härliga julklapp till oss själva, våra Ektorpsoffor. Flera gånger har jag lovat bilder på hur det blev efter soffbytet men jakten på rätt kuddar har dragit ut på tiden. Dessutom har vardagsrummet varit rätt kaotiskt med möbler både här och där som parkerat tillfälligt. Nu är både kuddar och möbler något sånär på plats. Nu ska ni få se att våra nya soffor finns och inte bara är en myt! :-D



Tresitssoffa med rosa stjärnkuddar och fleecepläd.



Tvåsitssoffa med rosa stjärnkuddar, grå ullpläd från Norge och kudde med fodral från Lisskulla Annasdotter. Den svarta "klutten" på sidan är vårt piano som fortfarande finns uppe för adoption om någon är intresserad.



Vi köpte två fotpallar också. De står i hörnet. Tyvärr har jag inte hittat några bra kuddfodral så här finns det fortfarande två röda stjärnkuddar. Får nog specialbeställa kuddfodral någonstans misstänker jag. Gustav har ju pillat bort pressarfoten på min symaskin och f ö är jag ingen stjärna på att sy. Tycker inte att det är roligt och har definitivt inte tid heller.



Här ser ni lite bättre hur rummet är möblerat.



TV:n har fått ett nytt litet skåp att bo på. Inuti skåpet göms PS2, DVD och TV-box.
På väggen hänger inramade vykort från 70-talet med motiv från Tallinn, en av mina absoluta favoritstäder.



Sommarens projekt blir att måla de mörkgröna elementen vita och även ge väggarna en strykning med vit färg. Tycker det ljusgråa känns lite mörkt och murrigt. Och så saknas det mattor och ett snyggt soffbord. Det finns alltid saker att göra, ni vet ju hur det är!

Jag vill också tacka för alla härliga kommentarer och påminna er om de tre tävlingarna som det står om längre ner i bloggen.

Kram och klem på er alla goa bloggare!

8 kommentarer:

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Fina soffor! Vi köpte en vit 3-sits i veckan!
Önskar dig en skön kväll!
kram
nina

Petra sa...

Måste vara skönt att få slänga sig i härligt sköna soffor och blunda - och kanske få glömma alla måsten för om så bara en liiten stund?
Snygga va dom i alla fall!
kramiz /Petra

Solsjö - Under en vind sa...

Härligt och snyggt med allt det nya! Vi har också ektorp, men i vitt...en trea, en tvåa och en fotpall!

Hoppas att du haft en skön helg, kram!

Stina sa...

Klem på dig du, din goa morot.
Jag tycker att det ser mysigt ut hos dig.
Där kan man sitta och mysa med en påse morötter och lite dipsås.;.) Kramis goa Sanna;-)

Lotta sa...

Hej vännen!
Rysligt snygga soffor må jag säga! De ser så himla rena och fina ut, vilket man inte kan säga om mina! Dags för tvätt, och då vill maken att den rödrosa blommiga klädseln ska på istället. Ja, jag får väl stå ut med den över sommaren. Tycker ju om den egentligen, men jag ääääälskar den svartvita.

Ha det gott! Ta det lugnt och försök att koppla av mellan varven!

Kram
Lotta

Solveig sa...

Den soffan er kjempefin! Artig å lese at du har Tallinn som favorittby. Har aldri vært der, er det noen spesiell grunn til at det er favoritten?

Nettan sa...

Jättefina soffor & kuddar, så mysigt ni har det =0)..
Kram Nettan

Mjuka sa...

Hej
Har själv sneglat lite på det svart vita tyget till våra ektorp. Vi har sandfärgade nu och jag är ganska nöjd med dem, men de andra är ju så fina. Skulle kanske köpa och byta med. Kom hit via din web shop, handla lite grann också.
kraaaam Malin