tisdag 29 april 2008

Man blir alldeles matt...

Igår kom min matta från Nordhjem. Rättning, mina mattor. Har köpt en till TV-rumsdelen och en till matsalsdelen. Drog på det beslutet länge för de kändes inte helt självklara till att börja med. Men jag är nöjd! Rummet är stort, nästan 48 kvm så det går åt stora mattor. Annars ser det bara löjligt ut. Och med tanke på att barnen smular och skräpar ner rätt friskt mellan varven så är det skönt att den är av plast. Bara att moppa av!Så här på bild ser det hiskligt mönstrat ut ihop med sofforna. Det ser inte lika psykedeliskt ut i verkligheten!Närbild på mattan. Mjuk och behaglig att gå på är den också. Inte alls så vass och stickig som en del plastmattor tenderar att vara.Sittpuffarna i hörnet har fått ny kostym också. Köpt på Nordhjem och design frånIdag blev jag också klar med bokslut och deklaration. En sann lättnad! Papperskorgen som jag köpt på Tant Vit i Mjölby är full med skräp efter den pärsen.Nu är det bara resten kvar att göra; hänga tvätt, fylla diskmaskinen och börja packa inför Estlandsresan. Det är 20 grader varmt här och blåser friskt så tvätten borde torka på ett litet kick. Men produktfotografera ute, njae. Hade tänkt hänga upp lyktor i glas och fattigmanssilver från PB Home i körsbärsträdet men inte i den här stormen! Och kuddarna blåser väl bara iväg. Dessutom har pollensäsongen dragit igång på allvar och jag har just börjat äta medicin så ögonen tåras och näsan droppar än. *sniff* Så jag håller mig nog inne och njuter av min matta!

Jag kan tipsa om att Lantliv har en stor utlottning i sitt juninummer. Då kan man bl a vara med och tävla om en pläd från Nublu! :-)

Apropå tävla: Grattis Mia som har bloggen Hem & Lycka! Du vann en "goodie-bag" i min bloggtävling!

Nu ska jag fixa lite och börja leta efter väskor. I morgon drar vi hem till Estland ett par dagar.

Kram på er tjejer! Och Åke 65+... :-D

6 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Gu så snygg matta! Och vad praktiskt med plast. Har haft mina funderingar på det hållet också, för här snaskas det ofta framför TV:n och min vita matta är inte vit alltför länge.

Får man fråga vad den kostade?

Ha en riktigt skön resa!
Varma kramar
Lotta

Hem & Lyckas Mia sa...

Snyyyyygg matta, blev ju jättebra mot de vitsvarta sofforna! Och liknande papperskorg har jag också, faktiskt i nyaste inlägget :-D Och du har också allergi ja, usch, inget roligt..

SKOJ att jag vann, du har nog min adress väl ;-)? Tusen tack, spännande!

När drar du iväg till Estland? kram!

Hem & Lyckas Mia sa...

Ja, det ser jag ju nu att det t o m står i ditt inlägg att ni åker imorgon *rodnar* Trevlig resa!

Hem & Lyckas Mia sa...

TACK snälla du för vinsten, gjorde min dag! Kommer inlägg i bloggen om några dagar ;-) kram!

Josefine sa...

Läckra mattor!

Ja måste säga att det ser jätteläckert ut!

beas barnslikheter sa...

Så du far österut du...hoppas du får det underbart! :-)

Och grattis till flashen i Lantliv...du är så duktig!

Det verkar ju toppen att "använda vad du har" till att göra butik. Jag tror på dig, det vet du!

Varm kram Bea