måndag 28 april 2008

Lite Ludvig...

Jag har ju visat keramiken som jag köpte från Kasa-DK genom Trine tidigare. Idag kommer det en sneak-peak på vad jag köpte in från Ludvig & Co. Jag räknar med att få varorna inom några veckor.
En härlig korg i svart med naturfärgat tygfoder. Perfekt för tidningarna bredvid sängen exempelvis.En kruka i fattigmanssilver. För att tåla vatten bättre än vanligt fattigmanssilver är den lackad inuti.Förvaringsask med 6 rum. Trine berättade att det är en gammal modell som användes under kriget för att förvara dyrbarheter i som exempelvis ömt ihoprullade silkesstrumpor. Själv tänker jag lägga beslag på en för egen räkning och förvara alla lösa småsaker som dräller runt på mitt skrivbord i den.För lata dagar i hängmattan eller regniga dagar i soffhörnet passar den här härliga somriga quilten bra. Matchande kuddfodral med måtten 40 x 60 har jag också köpt in.

Det var lite av vad jag beställt, lämnar lite kvar åt er att vara nyfikna på!

Vecka 21 räknar jag med att ha TrendKompagniets vackra fågelhus hemma igen. Och två olika modeller av skylten "Mor och barn sover". En lämplig present till en nybliven mamma kanske?

Den här veckan väntar jag hem mina varor från PB Home också; broderade rosa och vita kuddfodral, svart/vit emalj, broderad tvättpåse, tavlor och stenar med text är några av de godbitar jag väntar på. Förhoppningsvis kommer de idag eller i morgon och då borde jag hinna lägga in dem i butiken innan jag åker på semester.Må så gott i vårsolen! Kram och klem!

1 kommentar:

Hem & Lyckas Mia sa...

Å, ska du få in Mor och barn sover, ooo, en sådan vill jag ha.. Typiskt att jag har köpstopp men det kanske man kan få slinka ned i shoppingkorgen ändå :-D Snygga varor! kram!