söndag 20 januari 2008

Sökes: Nytt hem till piano

När vi flyttade in i huset för 5,5 år sedan blev vi erbjudna att köpa pianot som stod i vardagsrummet för 2000 kr "ett riktigt fyndpris" enligt den dåvarande ägaren. Alla som någon gång köpt hus och varit föräldraledig samtidigt vet att det sista man lägger cash på är ett piano. Särskilt om huset man just köpt inte har ytrenoverats de senaste trettio åren... Så vi fick pianot istället eftersom det inte fick plats i lägenheten hos säljaren.
Här skymtar det i bakgrunden till höger i bild. Observera att det här är de gamla sofforna som (hurra!) har ersatts av Ikeas Ektorp. :-)

Det har enbart använts till att ha saker på. Min mor försökte spela Blinka lilla stjärna på det för Oskar som var bebis när vi flyttade in i huset. Han bröt ihop och började storgråta varpå min mors ambitioner att bli pianist fick sig en kraftig knäck.

Och nu ska pianot ut. Jag har hittat ett perfekt sideboard som ska få pianots plats. Så vill ni ha ett piano så skriv en kommentar i bloggen hur jag kan nå er. Om ingen förbarmar sig över det plockar maken sönder det i småbitar och kör det till tippen nästnästa vecka.

*kram*

Inga kommentarer: