lördag 19 januari 2008

Rapport från ett kaos, eller två

Just nu råder det kaos här i Nublu-hemmet. Jag hade med mig den stora plånboken till mässan tydligen eftersom jag shoppade som en tok och insåg sedan när jag kom hem att alla de härliga saker jag beställt aldrig kommer att rymmas i mitt rum i källaren.

Dessutom anlände tre kartonger från Lisbeth Dahl igår eftermiddag också. I morgon ska jag köra ut ungarna ur huset, plundra Oskars dansmatta på batterier och sedan fota snabbt som 17 och lägga in i butiken. Burkar för hund- och kattmat, slickepott och bakpensel i silikon, tvålpump och blomspruta är bara ett axplock av vad som kom igår. Vecka 10 kommer det mer saker.

För att råda bot på platsbristen som hotar ska Gustav få mitt arbetsrum, vi och datorn bosätter oss i Gustavs rum och alla varor som inte får plats får bo i vårt gamla sovrum nere i källaren. *pust* För att få lite extra yta och göra vårt nya sovrum mer lättmöblerat har vi på förmiddagen evakuerat den urfula garderobsväggen och tagit bort den. Kaos var ordet som sagt!

Det blev lätt kaosartat på Formex också. Hittade två nya leverantörer och jag handlade _mycket_ hos Miljögården. Lampkjolar, kuddfodral, ljuslyktor, telåda, syskrin, krukor och massor av andra saker. Allt i lantlig romantisk stil såklart!
Trängseln i Miljögårdens monter var total och det tog lååååång tid att ens få en scanner så att jag kunde börja shoppa loss.

Det här blir visst ytterligare ett sånt där sorgligt bildlöst inlägg men det finns inget att fota här förutom berg av grejer som ligger överallt och dräller. *hopplöst*

Skön fortsättning på helgen! *KRAM*

4 kommentarer:

Mitt Lantliv sa...

Tack snälla för tipset, ska genast kika in...

Himmelbit sa...

Åh det måste vara det skåpet som jag gått och spanat på! Vitt, inte så högt, kantigt på lite högre runda ben? Står till vänster?

Jag kanske går in och "rövar bort" det innan torsdag!! ;-)

Ha en toppenkväll!

En Doft Av Danmark sa...

Längtar till du lägger ut allt i butiken :o)

Kram
Dorthe

Hem & Lyckas Mia sa...

Ojoj vad spännande, måste hålla utkik i butiken här nu förstår jag ;-) kram!