söndag 30 december 2007

2007 - en summering

Jaha, snart är 2007 slut och arkiverat. Som alltid lite vemodigt men samtidigt är det härligt med ett nytt år som manar till nya föresatser. Ni vet, äta mindre, promenera mer, börja sticka, yoga och raka benen oftare. ;-)

Här kommer summeringen av mitt 2007 - ett händelserikt år!

Januari och en del av februari gick åt till årets största heminredningsprojekt - köksbytet. Av hänsyn till min image och er mentala hälsa visar jag inte före-bilderna. ;-)Årets jobb: Jag gjorde come back i ladugårdssvängen och sommarjobbade med ca 250 kor på gården Hulterstad utanför Mjölby. Det gjorde underverk för både ekonomi och självkänsla. Jag gör gärna om det sommaren 2008!Årets mest vågade: Nublu, min egen butik. Jag trotsade ångest, tvivel och skräcken för att skuldsätta mig och gjorde det. Jag kan säga att det har varit värt precis allt, att starta Nublu är bland det roligaste jag gjort! Bakom varje framgångsrik kvinna står en häpen man sägs det ju. Maken är mest häpen över hur mycket vi inredningsentusiaster är beredda att offra av pengar och tid för att skapa ett vackert hem. Att jag skulle lyckas med Nublu var han övertygad om från början.
Kram älskling, du är guld värd!Sist men inte minst: Årets semester. 3 veckor i Pärnu "hemma" i Estland. Maken pappaledig och jag praktiserade på Hotell Strands
säljavdelning. Vi bodde i en tvåa på 36 kvm vars inredning hade gett er bloggläsare mardrömmar de luxe. Men läget med 5 minuters promenad till praktik och den kilometerlånga sandstranden ursäktade det mesta. :-)Vi tar en bild till, jag älskar havet!I skrivande stund sitter vi och planerar för en veckas stugsemester el dyl i - ja just det, Pärnu . Förhoppningsvis blir det en vecka i juni med sol, bad, spa, utflykter och möten med släktingar.

Gott Nytt År på er alla läsare och vänner! Nyårskramar till er alla!

9 kommentarer:

Ninis sa...

KIKAR IN OCH ÖNSKAR DIG ETT GOTT NYTT ÅR 2008

Lotta sa...

Förstår verkligen att du vill tillbaka till Pärnu, vilken strand!

Och du, vilket år du haft vännen! Du är en kämpe! Jag bugar mig för dig, som vet vad du vill och som gör det du känner för.

Massa kramar och en önskan om en sjusärdeles härlig nyårsafton!

Lotta

Petra sa...

Vilka bilder - vore ju inte helt fel att åka dit och njuuta! Önskar dig och din familj en god fortsättning på det nya året! Kramiz /Petra

Nilla sa...

Vilket år du hade förra året, årets kvinna? =)

Härliga bilder från Pärnu, här har du en till som älskar havet så där på stranden hade jag kunnat tillbringa många timmar =)

Ha en riktigt bra dag och god fortsättning på det nya året!

Under en vind sa...

2007 var med andra ord ett riktigt bra år!!! Önskar dig ett minst lika bra 2008! Bokstäverna nedanför...finns de hos dig tro?? Ha en bra dag! Kram!

Morse Farm sa...

Vilket år du haft kvinna!!!

Jag önskar dig ALL lycka till under detta nya år.
Jag har ännu inte tittat in i din butik för jag är rädd fär att jag vill ha allt och att frakten blir JÄTTE dyr men......snart kan jag nog inte hålla mig längre.
Ha en underbar helg med din familj.
Matilda klappade händerna flera gånger i rad för första gången idag.
Kram en stolt mamma Bodil.

Morse Farm sa...

Hej!
Vad kul att du och Lotta ska på mässa i Danmark, man blir ju inte avundsjuk eller så......
Ha det så jättekul och trevligt och ta mycket kort!
Kram Bodil.

Smått och gott hos Lina sa...

Hej. Du har blivit utmanad i min blogg :-)

Ha det bra! Kram

Hem & Lyckas Mia sa...

Å vad härligt med semester, låter underbart! Du är utmanad, se i min blogg! kram