tisdag 25 december 2007

God fortsättning!

En oförsvarligt stor del av julen har jag försökt värpa ett nytt inlägg men har motarbetats av tekniska problem och kräkande barn. Jag kan väl säga att julfirandet blev av det stillsammare men absolut inte sämre slaget. Maken och jag köpte gemensamt julklappar till oss själva i år och det blev väldigt lyckat.Jag har länge suktat efter nya soffor och när jag såg Ektorp med den här klädseln så var kärleken total. Och på något vänster fick jag med maken på idén också. En tvåsits och en tresits blev det. Vi köpte också två sådana här:De står i hörnet bredvid öppna spisen och ihop med några stora kuddar fungerar de som en slags flexibel schäslong där t o m maken får plats att sträcka ut sig.
Den gamla soffgruppen som vi köpte för snart 4 år sedan står i källaren så länge. Den ska ut på Blocket för en struntsumma. Egna bilder på den nya möbleringen kommer efter helgerna. Det går inte att fota på dagtid när barnen är hemma, då blir det slagsmål om kameran.Avslutar med en bild på mitt nya kakfat som jag köpt på Tradera. Jag har en viss svaghet för blåvitt engelskt porslin...

God fortsättning till er alla! *kram*

2 kommentarer:

Nygammalt sa...

Det var riktigt bra julklappsinköp ni gjorde.
Visst har väl Ektorp ett erbjudande med en vit klädsel på köpet? Hade tänkt köpa den (innan erbjudandet) men lägenheten jag ska bo i har redan en soffa så då får den inte plats...synd.
Kanon med pallarna till. Där kan man ju även rymma förvaring för kuddar och filtar.

Önskar dig en god fortsättning.
Kram.

Lotta sa...

Hej min vän!
Rysligt snygga soffor, om jag får säga vad jag tycker! ;-)

Och det var ett väldans snygg kakfat också, vilket fynd!

Hoppas nu du håller dig frisk tills mässan min vän!

Massa kramar
Lotta