måndag 10 november 2008

Blandad kompott

Är det någon mer än jag som tycker att november är det värsta som finns? Idag var det ljust typ en halvtimme mitt på dagen. *blä* Ge mig sommar och sol! Nu!

Får försöka muntra upp mig med att det börjar närma sig jul snart. Ett ljus i mörkret iaf.De här har jag lagt in i butiken idag. De är fina men lite svåra att göra rättvisa på bild tycker jag.

Vad gör man för att hålla sig pigg så här i novembermörkret? Har ni några bra idéer?

Hälsningar från signaturen "Hösttrött"

5 kommentarer:

Lotta sa...

Hej min vän!
Nej du, jag har inga tips att ge dig, men sen älskar jag ju å andra sidan denna årstid. Jag är väl lite mörk och dyster i sinnet kanske!!! ;-)

Längtar dock till första advent så vi kan få in lite mer ljus i våra hus.

Ha det riktigt gott! Jag hoppas att du har massor att göra i butiken!

Kramisar

Lotta

Eddan sa...

Visst är november en trist månad. Här brukar det ju vara snö och då känns det lite ljusare men nu har det regnat och töat så det är inte mkt snö kvar. Som så många andra längtar jag också till advent så att jag får ta fram alla stjärnor och stakar.
Håll ut och förr än du anar så är ljuset här igen!

Må så gott! Kramar från Anette

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Hej
Du får tända ljus i Mjölby så jag hittar...kommer snart och hälsar på.
Kram Lotta

Cornelias Cottage sa...

Urgg..ja. November är trist. Januari utan snö är ännu tristare när alla adventljusstakar packats ner.

Jag försöker att gå en runda på lunchen och så äter jag mackor med avokado och skinka på =) Myser framför kaminen är också helt ok!

Therese sa...

Tips och tips, julstöket brukar få en att vakna till liv... Men du verkar alltid ha så många järn i elden å andra sidan. Men massor av clementiner, uppfriskande proenader och mys med familjen med tända ljus är väl aldrig fel?! :-)

Önskar att jag inte bott så långt norr ut, hade så gärna tittat in i butiken och botaniserat, dessutom har svärmor lvoat Luran ett fårskin i julklapp, så det hade ju itne varit dumt att få köpa ett av Jenny...

Trevlig helg!

Önskar Therese & Luran från ett snövitt Dorotea