söndag 29 juli 2007

En liten toalett...

Nere i källaren fanns husets äckligaste rum alla kategorier förut. En skrubb under trappan som innehöll en 56 år gammal toalett och ett handfat. Golvet var målat mörkgrönt, det luktade ve och fasa samt pink och gammal herrparfym. *blä*

Har tyvärr/lyckligtvis (välj det som önskas!)inga före-bilder, ni får nöja er med efter-bilderna!

Kan tillägga att det är en liten toalett, drygt en kvadratmeter stor bara.



Toaletten köpte vi på ABC Ehitus i Estland när vi var på höstsemester förra året. Ja, vi är lite knasiga, jag vet. :-) Golvklinkersen hittade vi på Cheapy för 78 kr/kvm. Väggarna är målade med vanlig obruten vit färg. Som ni ser har vi lekt med vanliga ohyvlade brädor på två väggar och på tredje väggen är det puts. En liten flirt med New England-stilen.



Originalhandfatet plockades bort, skurades av och det gamla vattenlåset/avloppsröret målades med svart metallfärg. Dumt att slänga fungerande saker som bara behöver fräschas upp för att bli som nytt! På handfatet ligger en krok som jag tänkt ha att hänga handdukar på. Vet inte vilken leverantör det är men tippar på Ib Laursen. :-)



Jag funderar på den här toapappershållaren. Gillar den och tycker att den passar in. Tyvärr var den slut på vårt Ikea sist vi var där. *hmpf*



Svarta handdukar för svarta fingar. Toaletten ligger granne med garaget. Jag är realist och satsar på svarta handdukar redan från början. :-)

3 kommentarer:

Mrs M sa...

Jättefint! Coolt handfat och väggen var snygg :)
Kram

Beas sa...

Kände doften när du beskrev hur det luktat innan. Kanske tur att du inte hade någon "före"bild ändå. :-)

Supersöt toalett och härligt att du behöll handfatet.

Beas sa...

Kände doften när du beskrev hur det luktat innan. Kanske tur att du inte hade någon "före"bild ändå. :-)

Supersöt toalett och härligt att du behöll handfatet.